Left Right
scrollTop top

Hailey Bieber toont haar bruidsjurk mét een boodschap


Hailey Baldwin Justin Bieber
© Instagram haileybieber

Justin Bieber en Hailey Baldwin trouwden ondertussen een week geleden. Nu deelt Hailey ook de eerste foto’s van haar volledige jurk en die heeft een romantische boodschap.

We kregen al een paar foto’s te zien van het huwelijk van Justin Bieber en Hailey Baldwin, maar op foto’s van de bruidsjurk was het nog wachten. Tot nu. Want met een reeks prachtige foto’s toont Hailey de jurk waarin ze haar jawoord gaf aan Justin Bieber.

Till death do us part

Sommigen weten het al, anderen nog niet, maar Justin Bieber en Hailey Baldwin zijn superreligieus. Zo bedankt Justin regelmatig God voor alles wat goed gaat in z’n leven. Zo bedankte hij God onlangs nog uitvoerig omdat Hailey in z’n leven kwam. Daarom heeft het koppel ook gekozen voor een traditionele bruiloft met alles erop en eraan. En zo zat er ook een romantische – én religieuze boodschap – in de bruidsjurk van Hailey.

Op haar – enorme – sleep stond namelijk te lezen “‘Till death do us part“, ofwel “tot de dood ons scheidt”. Dat is uiteraard een deel van de traditionele speech van de priester op een huwelijk. Maar ook de rest van de jurk van Hailey was adembenemend. Het was een lange aansluitende bruidsjurk, met lange mouwen maar wel blote schouders. De jurk werd ontworpen door Virgila Bloh, een ontwerpster bij Off-White. Het ontwerp werd gemaakt in samenwerking met Hailey, waardoor ze echt de jurk van haar dromen kreeg.

Verstoppertje

De jurk van Hailey bleef lang geheim en om dat te verzekeren had ze zelf ook een handig trucje. Toen Hailey zich op haar huwelijksdag buiten begaf en dus in het zicht van de paparazzi, verstopte ze zich in haar persoonlijke tent. Deze tent werd verdergedragen en volgde Hailey overal waar ze kwam, waardoor ze niet gezien werd.

En het werkte, want de jurk bleef een goedbewaard geheim tot Hailey zelf de foto’s deelde. En het was het wachten meer dan waard.

Bekijk hier meer foto’s van de prachtige jurk van Hailey:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…