Left Right
scrollTop top

Justin Bieber en Hailey Baldwin lieten huwelijksgasten naar ‘The Notebook’ kijken


Justin Bieber Hailey Baldwin The Notebook
© Instagram haileybieber/The Notebook

Justin Bieber en Hailey Baldwin vierden onlangs hun huwelijk. Hoewel we nog niet veel info hebben over het feest, lekte wel een bijzonder weetje uit. Justin en Hailey trakteerden hun huwelijksgasten namelijk op een filmavondje, de dag voor ‘the big day‘. De film in kwestie? Het überromantische The Notebook.

Iedereen met een zwak voor romantische films kent The Notebook wel. De film, waarbij ieder persoon met een hart enkele zakdoeken vol snottert, is een klassieker in z’n genre. En dat is ook Justin Bieber en zijn kersverse bruid Hailey Baldwin niet ontgaan.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

The Biebers

We moeten Hailey Baldwin eigenlijk al meer dan een jaar Hailey Bieber noemen. Het koppel stapte in de zomer van 2018 namelijk al in het huwelijksbootje. Daarbij werd al snel duidelijk dat Hailey de naam van haar echtgenoot overnam, want sindsdien is haar naam op haar verschillende sociale mediaprofielen Hailey Bieber.

Maar het huwelijk vorig jaar was heel kleinschalig, dus deed het koppel het nu nog eens over. En deze keer werden kosten noch moeite gespaard. De twee gaven elkaar het jawoord op een prachtige locatie in het bijzijn van al hun vrienden en familie. Het feestje ging door op het resort Montage Palmetto Bluff in South Carolina, dat voor de gelegenheid volledig werd afgehuurd door de Biebers. Het feest begon zelfs al een dag eerder, met een bijzondere activiteit.

The Notebook

De gasten van het huwelijk van Justin en Hailey Bieber werden namelijk al de dag eerder verwacht voor een filmavondje. Daarop was alles voorzien, van ijs tot snoepjes en spelletjes.

Iedereen kon genieten van de film The Notebook. De romantische film met Ryan Gosling en Rachel McAdams in de hoofdrollen is blijkbaar de favoriete film van The Biebers en blijft natuurlijk op en top romantisch. En zeg nu zelf, hoe kan je je beter voorbereiden op een huwelijksfeest dan met een romantische film?


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…