Left Right
scrollTop top

Eminem doneerde porties “mom’s spaghetti” aan zorgwerkers in Detroit


Eminem Mom's Spaghetti Zorgwerkers
© Instagram/@eminem

Ziekenhuispersoneel en andere zorgwerkers zijn onmisbaar in tijden van coronacrisis. Dat weet Eminem ook. De Amerikaanse rapper besliste om het personeel in de ziekenhuizen in z’n home town Detroit te verwennen, met geleverde maaltijden. En dat zijn geen gekochte kant-en-klaarmaaltijden, maar porties échte “mom’s spaghetti“.

De cijfers over het nieuwe coronavirus zien er in België steeds beter uit. Maar jammer genoeg is diezelfde trend lang niet overal ter wereld te merken. In de Verenigde Staten bijvoorbeeld, sterven dagelijks nog duizenden mensen.

Maaltijden voor ziekenhuispersoneel

Het is dan ook geen verrassing dat zorgwerkers en ziekenhuispersoneel als dé helden van het moment worden gezien. En om die mensen te bedanken voor hun werk, heeft Eminem hen voorzien van maaltijden. Niet zomaar maaltijden, maar échte “mom’s spaghetti“.

De Marshall Mathers Foundation, Eminems organisatie die zich inzet voor het goede doel, heeft zo’n vierhonderd maaltijden gedoneerd aan verschillende ziekenhuizen in Detroit. Da’s de home town van de Lose Yourself-rapper.

“Speciale maaltijd”

“Our #HealthcareHeroes “lost themselves” in the delicious Mom’s Spaghetti donated by Detroit’s very own, Eminem“, schreef één van de ziekenhuizen uit Detroit op sociale media. “Dankjewel om ons team van een speciale maaltijd te voorzien!”

Volgens Paul Rosenberg, de manager van Eminem, zal de Marshal Mathers Foundation de komende weken maaltijden blijven leveren aan ziekenhuizen in Detroit.

Het is niet de eerste keer dat Eminem z’n “moeder” aan het werk zet. In 2017 verkocht hij al eens “mom’s spaghetti” in een pop-upwinkel. Dat deed ie om de release z’n album ‘Revival’ te vieren.

Eén miljard dollar

Eminem is lang niet de eerste beroemdheid die zich inzet voor de strijd tegen het nieuwe coronavirus. De rapper blijft zelfs niet de meest vrijgevige. De indrukwekkendste schenking? Die kwam van één van de oprichters en de CEO van Twitter. Jack Dorsey doneerde een miljard dollar (ofwel bijna 925 miljoen euro).


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…