Left Right
scrollTop top

Werchter komt met ‘Parklife’: reeks zomerconcerten op festivalweide


Werchter Parklife
© Twitter Werchter

Livemuziek loert om de hoek. Vanaf 1 juli keert de livemuziek terug naar het Festivalpark in Werchter. Eén maand lang, vier dagen per week brengt Werchter Parklife concerten weer tot leven. Een tijdelijke openluchtarena wordt binnenkort opgebouwd in het festivalpark. Per show kunnen tot 2.500 fans er coronaveilig genieten van hun favoriete artiesten.

Nu al bevestigd voor Werchter Parklife zijn Balthazar (1 juli), Goose (2 juli), Arsenal en Tin Fingers (3 juli), Lil Kleine en Ronnie Flex & The Fam (4 juli, namiddag), Black Box Revelation en Equal Idiots (4 juli, avond). De ticketverkoop voor de concerten start op dinsdag 18 mei om 10u via Ticketmaster.

Een hele maand concerten

Werchter Parklife gaat van start op donderdag 1 juli en de openluchtarena blijft open tot zondag 1 augustus. Op donderdag en vrijdag is er steeds een avondconcert. Op zaterdag en zondag zijn er middag- en avondshows.

De bezoekers worden in bubbel verwacht. Tickets voor de concerten worden uitsluitend in pakket, per gezelschap van 4 personen verkocht. Tot 2.500 fans zijn welkom per concert. De bubbels van vier krijgen een eigen plek in de halvemaanvormige arena waarin goed zicht wordt gegarandeerd op parterre en tribune.

Dranken en een selectie fijne catering worden contactloos besteld en aan tafel geserveerd. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor 625 veilige bubbelfeestjes per concert. Als de Rode Duivels de kwartfinale van het EK voetbal halen, dan wordt er aan de timings gesleuteld en wordt de wedstrijd in de concertavond geïntegreerd.

Tickets worden uitsluitend in pakket, zijnde 4 tickets + parkingticket, verkocht.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…