Whee In (MAMAMOO) komt met solotournee naar Europa

Whee In van de K-popgroep MAMAMOO komt binnenkort naar Europa. De zangeres zal dat doen tijdens haar eerste solowereldtournee ‘WHEE IN THE MOOD [BEYOND]’. Whee In zal halt houden in drie Europese steden: Warschau in Polen, Helsinki in Finland en Tilburg in Nederland.

We wisten al even dat Whee In op solotournee zou gaan in Azië, maar nu heeft ze ook Europese en Amerikaanse stops toegevoegd aan haar affiche. Het gaat om drie stops in Europa en acht in de Verenigde Staten.

Whee In

Whee In maakte haar debuut in 2014 als een van de vier leden van de K-popgroep MAMAMOO. In 2018 bracht ze haar eerste solonummer Easy uit. Gevolgd door het single album ‘Soar’ in 2019, haar eerste EP ‘Redd’ in 2021, haar tweede EP ‘Whee’ in 2022 en haar eerste studioalbum ‘In the Mood‘ in 2023.

Whee In verliet in 2021 als eerste lid van MAMAMOO het agentschap RBW Entertainment, maar ze blijft wel tot op heden betrokken bij het agentschap voor activiteiten met MAMAMOO. Voor haar solowerk is Whee In aangesloten bij het agentschap The L1ve van Ravi (VIXX).

‘WHEE IN THE MOOD [BEYOND]’-wereldtournee

Op 3 januari 2024 kondigde Whee In haar eerste wereldtournee aan. Die kreeg de naam ‘WHEE IN THE MOOD [BEYOND]’ en ging aanvankelijk enkel te zien zijn in Azië, met stops in Seoul (Zuid-Korea), Hongkong, Bangkok (Thailand), Manilla (de Filipijnen), Taipei (Taiwan) en Tokyo (Japan). Maar nu heeft Whee In extra stops aangekondigd in Europa en de Verenigde Staten.

In Europa zal Whee In halt houden in Warschau (Polen) op donderdag 9 mei, Helsinki (Finland) op zondag 12 mei en Tilburg (Nederland) op dinsdag 14 mei. Vervolgens trekt Whee In naar de Verenigde Staten met stops in San Francisco op vrijdag 17 mei, Los Angeles op zondag 19 mei, Dallas op woensdag 22 mei, Houston op vrijdag 24 mei, Orlando op maandag 27 mei, Fort Lauderdale op woensdag 29 mei, Washington D.C. op zondag 2 juni en Brooklyn, New York op dinsdag 4 juni.

De ticketverkoop voor het concert in Tilburg gaat van start op donderdag 14 maart om 18 uur.

Bekijk hier de aankondiging van de Europese en Amerikaanse tour:

Meer
Lees meer...