Wild Dances! Ruslana van de partij tijdens De Foute Party

Goed nieuws voor de fans van het Eurovisiesongfestival. Ruslana komt namelijk opnieuw naar ons land. Dat gebeurt tijdens de Foute Party van Qmusic die deze zomer zal plaatsvinden. Naast Ruslana maakte de zender ook nog andere namen bekend.

De voorbije jaren heeft het Eurovisiesongfestival heel wat grote namen tijdelijk of voor een langere termijn gelanceerd. Toch is het nog steeds Ruslana, die in 2004 de wedstrijd won, die bij velen nog het meest in het geheugen staat gegrift. De Oekraïense won toen met de song Wild Dances die nadien uitgroeide tot immense hit.

Ondertussen zijn we twintig jaar later en behoort de muziek van Ruslana tot het collectieve geheugen. Reden genoeg voor Qmusic om haar voor de Foute Party op 28 juni naar de Flanders Expo van Gent te halen.

Ruslana

Naast Wild Dances werd ook de song Dances With Wolves na haar deelname nog een hit. Daarna bleef het stil rond de zangeres, hoewel ze wel nog actief bleef in de muziek. Dat is ze nog altijd, maar op de mainstream radiozenders is ze niet meer te horen. Toch zijn er nog genoeg mensen die hunkeren naar de nostalgie die de zangeres met zich meebrengt.

Dat bleek al toen de zangeres afgelopen zomer te gast was in Tien om te Zien en de dijk van Westende daar voor volliep. De nostalgie zal zich komende zomer dus verplaatsen van de zee naar Gent, want daar staat Ruslana op 28 juni naast nog heel wat andere artiesten tijdens de Foute Party. Zo kondigde Qmusic eerder ook al Las Ketchup, Willy Sommers, Get Ready en Lasgo aan.

Tickets voor de Foute Party van 28 juni 2024 zijn verkrijgbaar via de site van Qmusic.

Meer
Lees meer...