Get Ready! houdt er na 30 jaar mee op: “Nog één keer smijten”

Een nostalgisch hoofdstuk wordt afgesloten, want de iconische Belgische boyband Get Ready! houdt ermee op. Na 30 jaar op de planken houden ze nog één grote afscheidstournee die van start gaat op ‘De Foute Party’ van Qmusic.

“Stoppen klinkt zo raar … Eigenlijk gaan we een heel leuk feestjaar tegemoet. We gaan nog een heel jaar optredens doen, er zijn nog veel leuke dingen in de running. En dan hebben we besloten om binnen een dik jaar de handdoek in de ring te gooien. De band stopt niet, de naam zal nooit verdwijnen, maar het optreden doorheen Vlaanderen stopt wel”, legt Koen Bruggeman uit op gesprek bij Maarten Vancoillie en Dorothee Dauwe van Qmusic.

‘De Foute Party’

Koen liet daar meteen ook weten dat de afscheidstournee van Get Ready! van start zal gaan op ‘De Foute Party‘ op 28 en 29 juni. “En er komt ook nog een nieuwe single aan”, gaat Koen verder.

“We zijn alle vier op het punt gekomen dat we er alles uit hebben gehaald. Na dertig jaar vinden we het tijd om afscheid te nemen. We willen ons nog één keer smijten met onze hits, maar ook met de bekende choreo’s en bijhorende danspasjes nu we allemaal nog in vorm zijn”, laat Get Ready! ook nog weten.

Originele bezetting

Get Ready! begon in 1995 en scoorde maar liefst negen Vlaamse nummer één-hits, waaronder de nog steeds zeer bekende nummers zoals Diep, Laat, Vuur en Marjolein. In 2008 hielden Glenn De Gendt en Jean-Marie (JM) Desreux ermee op en gingen Koen en Jimmy Samijn verder met enkele nieuwe leden. In 2017 kwam de originele bezetting echter opnieuw samen.

Luister hier naar Koen van Get Ready!:

Meer
Lees meer...