WIN: Duoticket voor Kacey Musgraves in Ancienne Belgique op 3 mei

Goed nieuws! Newsmonkey mag in samenwerking met Greenhouse Talent drie duotickets weggeven voor het concert van Kacey Musgraves in de Ancienne Belgique. Musgraves houdt op 3 mei halt in Brussel met haar ‘Deeper Well World Tour’.

De Amerikaanse zangeres Kacey Musgraves is aan een triomftocht bezig. Door de groei van interesse in folkmuziek, denk maar aan Noah Kahan, is ook de interesse in de zangeres enorm toegenomen. Zo stond ze al voor een uitverkochte Madison Square Garden in New York en was ze ook al samen met Harry Styles op het podium te zien.

Met haar eigen muziek is ze ondertussen al toe aan haar vijfde studioalbum. ‘Deeper Well’ kwam op 15 maart uit en daarmee is de zangeres uit Texas nu ook op Europese tournee. Die gaat op 28 april van start in Dublin. Daarna reist ze naar Amsterdam en op 3 mei is Brussel aan de beurt. Het voorprogramma wordt verzorgd door Madi Diaz.

Wedstrijd

Om de komst van de zangeres te vieren mag Newsmonkey maar liefst drie duotickets weggeven voor het concert op 3 mei. Daarvoor is het enige wat je moet doen een wedstrijdvraag en strikvraag goed invullen. Uiteindelijk zullen er dan drie winnaars worden uitgekozen die een duoticket in hun mailbox mogen verwachten.

Neem deel aan de wedstrijd via deze link en hou je mailbox in de gaten!

Meer
Lees meer...