Win hier tickets voor ‘K-pop World Festival x BLACKSWAN’

Newsmonkey geeft 10 tickets weg voor het K-pop World Festival x BLACKSWAN’ op zondag 4 september 2022. Het evenement gaat door in zaal La Madeleine in Brussel. Daar zal je kunnen genieten van een K-popdanswedstrijd en een optreden van K-popgroep BLACKSWAN.

Op zondag 4 september 2022 gaat in La Madeleine in Brussel het ‘K-pop World Festival x BLACKSWAN’ door. Dit evenement wordt georganiseerd door The Korean Cultural Center in Brussel en zal K-popfans uit België en de rest van Europa verzamelen voor een avond boordevol K-pop. Wij mogen 10 tickets weggeven voor de onvergetelijke avond.

‘K-pop World Festival x BLACKSWAN’

Het ‘K-pop World Festival x BLACKSWAN‘ wordt georganiseerd door The Korean Cultural Center in Brussel. Het centrum organiseert verschillende zaken om de Koreaanse cultuur te delen. Daarbij gaat het onder andere om filmvertoningen, kooklessen, taalcursussen én dus ook optredens. Waarvan het volgende doorgaat op zondag 4 september 2022.

Op het ‘K-pop World Festival x BLACKSWAN’ kan je eerst dansers en dansgroepen aan het werk zien tijdens een K-popdanswedstrijd. Vervolgens kan je genieten van een optreden van de K-popgroep BLACKSWAN. Deze unieke groep zal een uur optreden en zal daarbij ook tijd maken om te communiceren met het publiek.

BLACKSWAN is zonder twijfel een van de meest unieke K-popgroepen van het moment. De groep bestaat momenteel namelijk uit vier leden, waarvan geen enkel van Zuid-Koreaanse afkomst is. Het gaat om de Senegalees-Belgische Fatou, de Braziliaans-Japanse Leia, de Indiase Sriya en de Braziliaans-Duitse Gabi.

Wedstrijd

Wij geven 10 tickets weg voor het ‘K-pop World Festival x BLACKSWAN’. Alles wat je daarvoor moet doen is onze – heel makkelijke – vraag juist beantwoorden. Deelnemen kan tot en met zondag 28 augustus. Winnaars worden via mail op de hoogte gebracht.

De wedstrijd is enkel toegankelijk voor mensen die ingeschreven zijn op onze K-popnieuwsbrief. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan gratis via het registratievak in dit artikel. Je krijgt dan elke zaterdag een update over het belangrijkste nieuws uit de K-popwereld. Je kan ook makkelijk weer uitschrijven.

Deelnemen aan onze wedstrijd kan via deze link.

Meer
Lees meer...