Within Temptation is eerste headliner Graspop 2019

Groot nieuws uit metalland: Within Temptation is op vrijdag 21 juni 2019 headliner op Graspop. Het festival gaat door van 21 tot 23 juni. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 27 oktober.

De eerste kogel is door de metalkerk. Within Temptation staat op vrijdag 21 juni 2019 op Graspop. De Nederlandse metalband is ook in ons land een absolute publieksfavoriet. Zo was het concert in de Lotto Arena op zaterdag 17 november vrijwel meteen uitverkocht.

De ticketverkoop start op zaterdag 27 oktober om 10u via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be. Meer namen voor Graspop 2019 volgen snel.

(Dit waren de 25 beste concerten op Graspop 2018.)

Zevende plaat

Within Temptation is sinds de jaren 90 een vast begrip in de Europese metalscene. Dat heeft alles te maken met de catchy gitaarriffs, de originele songwriting en de indrukwekkende zangprestaties van frontvrouw Sharon den Adel. Ook is de band berucht omdat ze live zeer straf zijn, niet enkel qua geluid en uitvoering maar ook op visueel vlak.

De Nederlanders stonden voor het laatst op Graspop in 2015. Volgend jaar komt de band met een zevende album ‘Resist’ onder de arm naar Dessel. De release staat gepland op 14 december. De eerste single The Reckoning is al met open armen ontvangen. Daarnaast mag je in juni natuurlijk ook klassiekers verwachten zoals Ice Queen en Stand My Ground.

(Ons interview met Sharon den Adel naar aanleiding van Liefde voor Muziek lees je hier.)

Meer
Lees meer...