Wordt zelf een echt ‘Patser’ met de nieuwe kledinglijn van Adil en Bilall

Wordt zelf een echt ‘Patser’ met de nieuwe kledinglijn van Adil en Bilall

De film ‘Patser’ is echt een hot topic op dit moment en het is dan ook niet meer dan normaal dat regisseurs Adil El Arbi en Bilall Fallah er helemaal voor gaan. De twee regisseurs hebben nu zelfs een eigen kledinglijn gelanceerd die uiteraard helemaal patser is. 

Ondertussen weten we dat Adil en Bilall f*cking veel goesting hebben in de film Patser. Met die woorden hebben zij duidelijk gemaakt dat de film Next Level Shit” is. Daarom heeft het duo ook deze lijn verder getrokken in kleding en lanceren ze in samenwerking met A Team Productions en CNR brands de ‘Patser Shop’. Een onlineshop met kleren van de film en je helemaal patser maken.

De patser-look

Juist ja … De patser-look. Je kent dat wel, een strakke jogging, een T-shirt met bedrukking, bomberjasje en een petje voor de drarries. Nu kan je zelf ook voor deze volledige look gaan.

Van T-shirt met ‘Antwerp Patser’ tot bombers met ‘Next Level Shit‘, de twee filmgenieën hebben aan alles gedacht. Je kan in de onlineshop terecht voor sweaters, joggingbroeken,-bombers, snapbacks en mutsen die gerelateerd zijn met de film. Haal de patser in je maar naar boven als je floes (geld, nvdr.) hebt voor een nieuwe outfit.

Beetje patser worden? Check dit dan even:

Patser-shirts: 20 tot 25 euro

Patser shop

Sweaters en hoodies: vanaf 38 euro

Patser shop

Bomber: 90 euro

Patser shop

Joggingbroek: 65 euro

Patser shop

En headwear om het af te maken: 25 euro

Patser shop

Om te shoppen moet je efkes naar patsershop.com. Gij weet!

Gesponsorde artikelen