YouTubers Zoë Sugg (Zoella) en Alfie Deyes verwelkomen dochtertje

De Britse YouTubers Zoë Sugg en Alfie Deyes hebben hun eerste kindje samen gekregen. Het gaat om een dochtertje dat de naam Ottilie Rue kreeg. Zoë en Alfie zijn al meer dan tien jaar actief op YouTube en fans van het eerste uur konden hun volledige relatie van het prille begin volgen.

Wie zo’n tien jaar geleden z’n tijd versleet op YouTube, kent ongetwijfeld Zoe Sugg en Alfie Deyes. De Britse YouTubers waren (en zijn) razend populair. Zoë deelde onder de naam Zoella beauty en fashion content en Alfie was vooral een vlogger. Eerst maakten ze apart content maar fans konden ook meemaken hoe ze naar elkaar toegroeiden en een koppel werden.

Zalfie

De eerste geruchten dat Zoë en Alfie een relatie hadden dateren van 2013. Toen verschenen de twee geregeld in elkaars video’s waarbij mensen vermoedden dat er meer aan de hand was dan enkel vriendschap. De hashtag #Zalfie werd geboren en heel wat fans deelden hun theorieën online. Nadat in een vlog van mede-YouTuber Jim Chapman de achtergrond van de laptop van Alfie in beeld kwam, werden de geruchten sterk aangewakkerd. Want op die achtergrond was namelijk een foto van hemzelf én Zoë te zien. Niet lang na het verschijnen van deze vlog bevestigde Zoë in haar blog dat ze inderdaad een relatie had met Alfie.

Ondertussen zijn we negen jaar later en vormen de twee nog steeds een koppel. Ze wonen ondertussen samen en vloggen allebei over hun leven. Eerder dit jaar maakten ze zo bekend dat ze hun eerste kindje samen verwachtten en dat kindje is nu geboren.

Ottilie Rue Deyes

De afgelopen maanden namen Zoë en Alfie ons mee tijdens de voorbereidingen op de geboorte van hun dochtertje. Zo kregen we te zien hoe ze de babykamer klaarmaakten, een prebabyfeestje organiseerden en de eerste babykleertjes kochten.

Op zondag 29 augustus is het dochtertje van Zoë en Alfie geboren. De trotse ouders maakten met een foto op Instagram de naam van het meisje bekend: Ottilie Rue Deyes.

Bekijk hier de eerste foto’s van Ottilie Rue:

Meer
Lees meer...