Zatte homofoob krijgt verdiende loon op luchthaven Texas

Op de luchthaven Dallas/Fort Worth International Airport in de Amerikaanse staat Texas is een agressieve man tegen de grond gewerkt nadat hij had uitgehaald naar een passagier van wie hij dacht dat die homo was… blijkbaar omwille van zijn roze shirt.

Een omstaander filmde hoe de dader, blijkbaar dronken, staat te razen tegen een kerel in een roze shirt. Wanneer een reiziger hem daarover aanspreekt, foetert hij dat hij geïrriteerd is omwille van de ‘janet’ die daar staat.

Uiteindelijk stampt en slaat de agressieve man de passagier in het roze shirt, waarna enkele omstaanders meteen ter hulp snellen en de aanvaller neerhalen. Ze houden hem in bedwang tot de security het van hen overneemt.

Wanneer een passagier vraagt waarom de man uithaalde naar de passagier in het roze shirt, antwoordt die onder meer dat hij het deed “omdat dit Amerika is, daarom”.

Het incident werd donderdag gefilmd door Andrew Kennedy, die zijn verhaal deed aan de Amerikaanse nieuwssite WTSP. Een woordvoerder van de luchthaven bevestigt dat de agressieve man werd opgepakt.

Meer
Lees meer...