Gebruik jij suiker in plaats van zout, laat je de soep zo goed als elke dag aanbranden en eet je geregeld steenharde pasta? Dan ben je ongetwijfeld een kluns in de keuken en zal je ook deze dingen iets te goed herkennen.
1. De helft van je keukengerei staat onaangeroerd in de kast

2. Je doet zo hard je best om het recept te volgen en toch loopt er elke keer wel iets fout

3. Je haalt ook constant alle ingrediënten door elkaar

Het verschil tussen een komkommer en courgette? EUM…
4. Je snijdt veel te vaak in je vingers

5. Ook met aardappelen schillen heb je wel eens moeite

Zijn geschilde aardappelen niet altijd rechthoekig?
6. Je kent maar twee soorten kruiden: peper en zout

7. Als je dan toch voor een pittiger menu gaat, is het er vaak over

8. En ook timing is niet je ding

9. De gaartijd van je vlees is nooit ‘perfect’

10. En je sauzen zijn ofwel te dik ofwel te lopend

Oei, te veel maizena! Bijwerken met een beetje melk. Ai, te lopend! Nog een beetje sausbinder erbij…
11. Zelfs pasta koken lukt je niet

12. Je keuken ziet er achteraf uit alsof er een veldslag geweest is

En dus zoek je naar oplossingen:
13. Diepvriespizza’s en kant-en-klaarmaaltijden zijn dagelijkse kost voor jou

De microgolfoven is je beste vriend. Tenzij het ding ontploft natuurlijk…
14. Je bent een vaste klant in de frituur

Als je binnenkomt weten ze al welke bestelling je gaat plaatsen.
15. En je gaat minstens drie keer per week bij je ouders eten

Gelukkig ben je altijd welkom in Hotel Mama.
Maar niet getreurd, zelfs de beste chef kan soms moeilijk het hoofd koel houden
