17 leugentjes die elke vrouw weleens vertelt na de seks

Geen twijfel mogelijk: seks is zalig! Zo zalig dat er in al onze euforie zo hier en daar wel eens een leugentje mee tussen de lakens durft te sluipen … Tijd om de kaarten op tafel te gooien: sorry mannen, maar deze 17 leugentjes maken we allemaal wel eens tijdens of na de seks:

1. OMG, dit was zo hard de beste seks OOOOOOIT!

Wat we op het moment zelf meestal wel menen. ’t Is gewoon, je weet wel …  Achteraf begin je er dan wat dieper over na te denken en dingen te beseffen … Maar hé, gewoon goed is nog altijd méér dan oké, toch?

2. Oew yeah, wees maar zeker dat ik een orgasme had

Liegen hierover is niet goed – we know – maar soms … Soms hebben we er gewoon efkes genoeg van. En uiteindelijk: jij blij, wij blij, iedereen blij! Er zijn sprookjes die slechter aflopen …

15 dingen over seks die iedereen je DIRECT had moeten zeggen.

3. Túúúúúrlijk fantaseer ik nooit over andere mannen tijdens de seks

We doen het ook ervoor … en erna … en redelijk vaak daarbuiten ook nog eigenlijk. Maar in the end ben JIJ wel die ene lucky bastard die met ons de lakens mag delen. Yup, voel die TROTS!

4. Wow! Zo snel heeft nog geen enkele man mij ooit kunnen laten klaarkomen

Of we het nu menen of niet: so-wie-so dat dit magische zinnetje dat zelfvertrouwen gaat boosten dat het niet normaal is. Zoals je ziet: alleen maar goeie bedoelingen hier … 😉

23 dingen waar vrouwen stiekem aan denken tijdens de seks.

5. Mmmmmmm, jouw piemel smaakt zó zó lekkerrrrrrr!

Serieus, lik eraan. DIT GELOOF JE TOCH ZELF NIET? Alhoewel … met genoeg geilheid in ons lijf kan het wel meevallen … It’s aaaaall up to you, boys! *gniffel gniffel*

6. Oh jawel, jou pijpen is de HEMEL! 

Mocht je er ooit in slagen klaar te komen vóór onze kaken voelen alsof er net een camion vijfduizend keer is overgereden, ínclusief weirdo draaimanoeuvres … Be our guest!

7. Masturberen? Doe ik noooooit

Net zoals jij nooit naar porno kijkt. We good again?

8. Dít? Een nieuw lingeriesetje? Manee gij!

Tuurlijk sloven we ons van tijd tot tijd eens lekker uit voor jullie. Maar dat wil nog niet zeggen dat we dat ook graag toegeven … Just watch & enjoy, babe!

21 dingen die je zéker moet weten als je seks hebt.

9. Oh fuck, ik wist écht niet dat ik m’n regels zou krijgen 

Waarmee we stiekem niet zo stiekem bedoelen: oh fuck, ik had gehoopt dat het iets minder erg zou zijn … Maar hé, zóóó afschuwelijk was het uiteindelijk niet, toch? 

10. Nog een rondje? Damn, denk dat ik nét mijn regels heb … 

SERIEUS, IK BEN DROGER DAN DE SAHARA-WOESTIJN, ALLES IS SUPER GEVOELIG ÉN IK WIL GAAN SLAPEN!

11. Boaneeeee, wat je daarnet deed en/of zei was absoluut NIET geschift gestoord weirdo crazy fucked up

Serieus, “come to daddy, hubba hubba” en “rrrrrr, laat me het smeer uit je oren likken met m’n tong”? Als je er zelf over twijfelt, ZEG HET DAN NIET! Oh jawel, dat subtiel negeren was héél bewust.

17 redenen waarom je vandaag seks moet hebben.

12. Wat zeg je, een litteken? Noooope, niet gezien

Tuurlijk zien we zo’n dingen wel. Maar eerlijk? Dat kan ons NIKS schelen, zolang je ons maar in de zevende hemel brengt. Of toch minstens tot aan het poortje … *gniffel gniffel*

13. Oew yeah, dat voelde ZOTZALIG GOED

Oké, we begrijpen dat we hier veel beter eerlijk over zouden zijn (ook in ons eigen belang), maar heb je ooit de teleurstelling in een man zijn ogen gezien toen je zei dat het NIET oké was? De oogjes van een puppy die zijn speeltje wordt ontnomen door de huiskat zijn er niks tegen. You see … GEEN ANDERE KEUZE!

14. Maar jawel, ik heb wél zin!

Eerlijk? Nee, we hebben niet altijd zin. Maar dat wil daarom niet zeggen dat we jullie in al onze awesomeness geen pleziertje willen gunnen. Gewoon genieten en zwijgen, please. En nee, een “oei, is ’t weer tegen uw goesting misschien?” helpt meestal niet …

17 seksgewoontes die alle twintigers zouden moeten hebben.

15. Ik wou dat ik NU AL opnieuw seks met je kon hebben

Waarmee we bedoelen: fooooooook, dit was zálig. Maar ik ben géén konijn. Pleeeaase, time out. TIME. OUT!

16. Serieus, ik doe ‘dit’ normaal NOOOOOOIT met een man die ik nog maar pas heb ontmoet

Tenzij … die er toevallig net zo lekker uitzag als jou. Wat dus eigenlijk een megaschattig compliment is! Damn, hoe cute zijn wij?

17 dingen die mannen doen tijdens de seks maar vrouwen stiekem haten.

En natuurlijk…

17. Oké, beloofd: zal er niks over zeggen tegen mijn vriendinnen …

Komááááán, dit kunnen jullie ons toch onmogelijk laten beloven? Zeker niets als de seks zó yummie yummie goed was (of juist een gigantisch fiasco). Zelfs al willen we het niet zeggen, het MOET! Je weet wel, vriendschapspacten en zo …

Yup, Bey knows, we know, everybody knows …

Maar hé:

Oh yes, we do! <3

Meer
Lees meer...