19 dingen om drank binnen te smokkelen op een festival (die je ook echt kan kopen)

Drank smokkelen

Het is aftellen naar de festivals. En dus … hier zijn 19 dingen die je echt kan kopen en die specifiek gemaakt zijn om sterke drank of wijn binnen te smokkelen langs de security. Als het lukt en we komen je tegen deze zomer, dan verwachten we wel een kleine traktatie …

1. De Freedom Flask

Er gaat ongeveer een liter in, kost 27 euro, hier ondermeer te bestellen.

2. De Mustard NG 5028 Lip Stick Shaped Flask

Ziet er dus uit als een lippenstift en er gaat maar 12 cl in. Eerder voor die twee extra shots dus. Hier te krijgen, kost iets van een 10 euro.

3. Reef Dram Flask Sandals

Yup, het coole surfmerk Reef heeft effectief deze sletsers gemaakt. Meer dan een shotje gaat er wel niet in (4,5 cl in elke sandaal). Officieel zijn ze niet meer te koop, maar wie googelt, vindt ze. Gaat je wel iets van een 45 euro kosten, maar hey, je hebt dan ineens ook coole slippers.

4. Pocketshots

Voor zover we weten wel nog niet in Europa verkrijgbaar, maar in de VS in elke goeie drankwinkel ondertussen. Online vind je ze hier. Negen soorten (wodka, rum, spiced rum, whiskey, brandy, tequila, cheery wodka, 8 seconds cinnamon whiskey en peppermint schnaps) en 15 euro voor een doos waarin er 12 zitten.

5. Booze Belly Stealth Flask

75 centiliter en kost ongeveer 15 euro. Online te bestellen, onder meer hier.

6. Stashitware Men’s Pocket Boxer Brief Underwear

35 euro voor drie van deze boxers (je kan nog kiezen tussen grijs en zwart). Ook per stuk verkrijgbaar. Komt in de gangbare maten. Je kan ze onder meer hier bestellen.

7. Smuggle Your Booze Sun Sunscreen Lotion

Factor 30 mijn kl*ten! Elke tube zogezegde zonnebrandcrème (en ze zien er echt wel zo uit) biedt ruimte voor 25 cl sterke drank. Reken op iets van een 7 euro per stuk.

8. The WineRack

Eentje voor de dames. Effectief een BH die je kan vullen. Er kan 75 cl in, de BH kan bovendien in de wasmachine en de vulling is makkelijk uitwasbaar. Komt in verschillende cupmaten. (32A tot 38C). Reken op 35 euro per stuk.

9. The BeerBelly

Voor de serieuze jongens, deze. Er gaat 2,3 liter in. Kost ongeveer 35 euro.

10. Booze Tube Fake Tampons

“No one messes with your tampons” staat op de doos en we zien ze het bij security inderdaad niet echt doen. Momenteel is er een aanbieding, een bonus pack. Reken op 20 euro voor 10 stuks, ze zijn, in tegenstelling tot de real thing, wel herbruikbaar.

11. Camo Caps

Voor die plaatsen waar je wel frisdrank of water mag meenemen. Zes doppen die eruit zien alsof het flesje nog nooit geopend is. Vijf euro voor zes stuks, en ze zijn herbruikbaar. Ze passen op standaard halfliter plastieken flesjes van frisdrank, maar niet alle waterflesjes, dus opgelet! Wie bijvoorbeeld een lege Evian-fles wil gebruiken, check dit, werkt zelfs met eentje van anderhalve liter.

12. Bev-Brush Paddle Brush Secret Flask

Je krijgt ongeveer 20 cl in deze vulbare, herbruikbare haarborstel. Reken op 30 euro.

13. Bev-Cam 5 oz Camera Flask

Dit fake fototoestelletje houdt maar 15 cl, maar het, dat zijn ongeveer drie shots. Reken op 20 euro.

14. De iFlask

Ook 15 cl is deze iFlask die eruit ziet als een iPhone. “The World’s First Smart Flask kost gelukkig een pak minder: 20 euro ongeveer.

15. SE HQF101MP Stainless Steel Cellphone Hip Flask

Kleiner dan de iPhone, maar wel een stuk goedkoper: 7 euro.

16. Double Sided Binocular Flask

Er gaat in totaal (je vult ‘m langs de twee lenzen) een halve liter in. Het handige schenktuitje zit bij in de doos. Kost 16 euro, komt in twee modellen.

17. Sippin’ Seat Flask Stadium Seat Cushion

In dit zitkussen gaat ongeveer een liter sterke drank. Je kan er ook volgens de makers echt gaan op zitten, tenminste als je niet meer dan 120 kilo weegt. Kost ongeveer 30 euro.

18. Smuggle Mug

In het verborgen compartiment past 35 cl. Het bovenste vul je gewoon met iets anders, dus wanner iemand daar aan drinkt, val je niet door de mand. Reken op 25 euro.

19. Bootlegger Mini Liquor Bottle Concealer Set

Een enkelband waarin je acht kleine flesjes kan verstoppen. Komt met acht lege flesjes en zelfs een schenktuitje. Hier verkrijgbaar voor 18 euro.

Gesponsorde artikelen