‘2DEZIT’: Derde seizoen krijgt nieuwe trailer

Het derde seizoen van 2DEZIT komt eraan. Vanaf volgende maand kan je op Streamz terecht voor nieuwe afleveringen, en nu is daarvan al een nieuwe uitgebreide trailer te zien.

De serie 2DEZIT werd in 2021 aangekondigd als een reeks in de trend van wtFOCK. De Streamz Original is bovendien gemaakt door grotendeels hetzelfde team. Deze keer gaat het echter niet om jongeren in het middelbaar, maar speelt de serie zich af aan de universiteit. Van die school krijgen we in 2DEZIT wel niet veel te zien, want de reeks toont vooral feestjes, het kotleven en alle daarbij horende (liefdes)perikelen.

Nieuwkomers

Na het succes van het eerste seizoen volgde al snel een tweede, en binnenkort dus ook derde seizoen. De eerste aflevering daarvan kan je vanaf 10 oktober zien op Streamz. In dat derde seizoen zullen naast de vertrouwde gezichten ook enkele nieuwkomers opduiken.

Zo zal Willem Herbots (wtFOCK) te zien zijn als Stan, de oudere broer van Manou. Erika Van Tielen (Familie) is dan weer Ellis, die samen met haar man Bram een nieuw café uitbaat. Dara Oguntubi (Thuis) vertolkt de open-minded student en eeuwige single Helena. Dagmar Dierick (Lisa) is Donna, een meisje dat Cem ontmoet op café en Arjan Schepers (SOS 112) speelt Mich, een kunstenares en klasgenote van Daan.

Derde seizoen

In het derde seizoen van 2DEZIT zien we hoe de relatie tussen Noor (Jente D’Hose) en Daan (Pepijn Vandelanotte) serieuzer en dus ingewikkelder wordt. Manou (Eben Yehemdi) en Mandy (Maïmouna Badjie) verkennen dan weer hun grenzen. Niko (Ferre Van den Broeck) en Lucas (Nathan Bouts) balanceren vriendschap en verantwoordelijkheid. Amy (Lauren De Bie) leert omgaan met de ontdekkingen die ze over zichzelf deed in het vorige seizoen, terwijl Cem (Nidal van Rijn) worstelt met zijn liefdesleven.

Bekijk hier de nieuwe teaser van 2DEZIT seizoen 3:

2DEZIT is vanaf donderdag 10 oktober elke week te zien op Streamz.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...