7 zonneproducten die je nu àl zou moeten smeren

Na de voorbije weken kunnen we wel stellen dat de seizoenen op hol slaan in ons Belgenlandje. De ene week is het barbecue-weer, de andere halen we onze muts en wanten weer boven … Maar ongeacht de weersomstandigheden is het belangrijk om je huid ten allen tijde te beschermen tegen de zon. Zonnecrème of beautyproducten met SPF zijn het hele jaar door een must-have in je beautycase. Je huid verdient de juiste verzorging en om jullie op weg te helpen, hebben we hier enkele van onze favorieten op een rijtje gezet: 

1. Intensief Hydraterende Crème voor Droge Huid van La Roche-Posay 

De Hydraphase crème voor droge huid én met SPF 20 beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf, hydrateert intensief en is een goede aanwinst voor je dagelijkse skincare-routine. 

50 ml voor € 22,40 – La Roche-Posay

2. Sun Perfect Illuminating Cream van Lancaster

Bescherming tegen de zon en veroudering in een potje? Yes please!  Deze dagverzorging biedt niet alleen een hoge bescherming tegen de zon, maar helpt ook rimpels en pigmentvlekken te voorkomen. Daarnaast heeft hij een direct verhelderend effect en maakt hij de huid fluweelzacht. Heerlijk!

50 ml voor € 28,90 –  Lancaster

3. Piz Buin Allergy zonnebrandmelk 

Ben je gevoelig voor een zonneallergie? Dan is deze zonnebrandmelk een echte aanrader! Hij beschermt je huid tegen UV-straling, allergische reacties en is bovendien waterbestendig.

200 ml voor € 7,60 – Piz Buin

4. De verfrissende gezichtsspray met bescherming van La Roche-Posay

De lichte verfrissende gezichtsspray La Roche-Posay Anthelios met SPF 50 beschermt de huid tegen UV-straling en geeft hem de lichtheid en frisheid van bronwater. Een belangrijk pluspunt : Je kan het aanbrengen zonder én met make-up aan. Even snel sprayen en je bent klaar!

75 ml voor € 14,95 – La Roche-Posay

5. Clinique Sun SPF 50 Mineral Sunscreen Fluid voor je gezicht

Ook deze crème combineert verschillende voordelen bij het aanbrengen. Hij beschermt de huid, vormt een UV-barrière op je huid tegen zonnestralen, laat geen vettig laagje achter en voorkomt veroudering. Een essentieel onderdeel van je huidverzorging!

30 ml voor € 23,40 – Clinique

6. Beschermende lippenbalsem Bioderma Photerpes 

Niet alleen je gezicht, maar ook je lippen hebben verzorging nodig! Of het nu warm of koud is buiten, je lippen zijn heel gevoelig aan temperatuurschommeling. Om gebarsten lippen te voorkomen, kan je deze lippenbalsem met SPF 50+ aanbrengen. Hij beschermt, hydrateert en is eenvoudig aan te brengen. Zo gemakkelijk en zo belangrijk!

4 gr voor € 9,40 – Bioderma

7. Piz Buin Mountain zonnecrème voor je gezicht

Nu we allemaal massaal aan het wandelen zijn, is het belangrijk om je gezicht te beschermen voor de wandeling. Ook al zijn het ijzige temperaturen buiten, je gezicht wordt nog steeds blootgesteld aan schadelijke invloeden. Deze zonnecrème beschermt tegen stralingen, absorbeert snel, hydrateert en is waterbestendig. Kortom, een must-have in je wandelrugzak!

50 ml voor € 10,30 – Piz Buin

Meer
Lees meer...