9 (fashion) items die deze zomer niet mogen ontbreken in je kot

Summer is coming en hoewel die er ongetwijfeld anders zal uitzien dan de voorbije zomers, gaan we er toch het beste van maken en volop genieten. Genieten van het zalige zonnetje in onze eigen tuin of op ons gezellige terras. En we gaan dat doen in stijl! Dankzij dit lijstje met (fashion) items kom jij de onvergetelijke zomer van 2020 door:

1. Een zonnebril die uitstraalt wie jij bent

Een zonnebril is zo’n modeaccessoire dat meteen aangeeft wat voor iemand je bent. Ga je voor een flashy model om je uitbundigheid in de verft te zetten? Of eerder voor een klassieker, zoals deze Ray-Ban? Welke je ook kiest, bij de Bijenkorf vind je er ongetwijfeld één voor elk gezinslid.

2. Schoenen die ook je voeten laten proeven van de zomer

Sandalen, espadrilles, slippers, … Allemaal zorgen ze voor dat extra tikkeltje walking on sunshine.

3. Sneakers om heerlijke wandelingen te mee maken …

Een citytrip in je eigen stad of een ontspannende wandeling in het bos of park om de hoek? Met de juiste sneaker aan je voeten, kan je uren blijven stappen. En voor de gezinnen die graag naar buitenkomen met hun ‘bubbel’, zijn er ook matching exemplaren, zoals deze Veja sneakers voor dames, heren én kids.

4. … en een horloge dat je stappen telt

Bewegen is en blijft ontzettend belangrijk. Ook wanneer het deze zomer snikheet wordt. Een horloge dat je stappen bijhoudt, kan daarbij extra motiverend werken. Wat dacht je van deze Garmin Vivoactive 3 smartwatch?

5. En wie graag een avondwandeling maakt of sterren kijkt vanop zijn/haar terras kan ook een warme trui gebruiken …

Niets zo heerlijk als na een lekker avondmaal je eten te ‘laten zakken’ door een klein avondwandelingetje te maken en te genieten van de sterrenpracht boven je hoofd. Dan kan een trui zeker van pas komen. Bij de Bijenkorf vind je gegarandeerd een die bij jou, je partner en kids past.

6. … of een leuke zomerjas

Voor welk model ga jij? Een jeansjasje, leren vest of toch eerder een trenchcoat?

7. Nog een accessoire dat deze zomer niet mag ontbreken in je kot is een frisse cocktail

Niets brengt de zomer zo naar boven als een lekkere mojito, strawberry daiquiri of sangria. Maar ook lekkere mocktails met hemels fruit brengen je al in exotische sferen. Je voornaamste keukenbenodigdheden? Een fancy cocktailglas en een goede blender om verse vruchten te blenden en ijs te crushen. Doe ons maar deze prachtige Smeg-blender met Dolce & Gabbana-look.

8. Ook een BBQ is onmisbaar

De heerlijke geur van gegrilde satés, kippenbillen en aubergines zorgen ervoor dat jouw zomeravonden niet meer stuk kunnen.

9. En voor die hete zomernachten: een ventilator

Als de nachten even warm en zwoel worden als de zomerdagen, dan is een goede ventilator onmisbaar in je slaapkamer.

Bij de Bijenkorf kan je met dit hele (fashion)lijstje terecht. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste zomerjas voor jezelf, je lief of je kids, of eerder naar een BBQ, zonnebril of dekbedovertrek, je vindt het allemaal op hun webshop. Momenteel zelfs aan leuke kortingen tot – 30%. Waar wacht je nog op?!

Meer
Lees meer...