9 tips om aan een goed lief te geraken

9 tips om aan een goed lief te geraken

Jij bent al even op zoek naar een soulmate, een geweldige vriend en het perfecte lief? Dat is best lastig en dat snappen we. Maar er zijn mogelijkheden! Hier zijn 9 supertips om aan een goed lief te geraken:

1. Ga uit

Giphy

Hate to break it to you, maar met binnen zitten ga je niemand tegenkomen. Je zal dus écht de deur uit moeten. OF je kan kiezen voor online dating zoals bij Parship.be.

2. Laat je vrienden een blind date voor je regelen …

Giphy

Gewaagd, maar het kan een zeer interessante avond opleveren.

3. … of nog zotter: laat je mama iemand kiezen

Giphy

Je mama heeft ongetwijfeld het beste met je voor, maar of zij de perfecte match voor je kan vinden? Je mag het altijd eens proberen, al is de gratis persoonlijkheidstest van Parship misschien betrouwbaarder?

4. Ga deze zomer eens alleen op vakantie …

Giphy

Als je in je eentje reist, word je veel sneller aangesproken door anderen. Logeer je bovendien in een hostel, dan maak je meteen vrienden. En wie weet, zit the one daar wel bij?

5. … of doe het omgekeerde en neem deel aan een groepsreis

Giphy

Zo ontmoet je mensen met al minstens 1 gezamenlijke interesse!

6. Maar wil je iemand die ECHT bij je past, kies dan voor de gratis persoonlijkheidstest van Parship.be

Giphy

Je gelooft het misschien niet meteen, maar ergens loopt jouw perfecte partner rond. Dankzij de gratis persoonlijkheidstest van Parship kom je hem of haar sowieso tegen.

7. Je kan natuurlijk ook met een nieuwe hobby starten …

Giphy

Een hobby is de ideale manier om verschillende nieuwe mensen te leren kennen die dezelfde interesse hebben. Bovendien ontmoet je hen in een ontspannen sfeer en leer je elkaar meteen goed kennen.

8. … bijvoorbeeld als dog walker

Giphy

Jup, wie wandelt met een hond komt heel wat volk tegen. Andere mensen spreken je sneller aan om te vragen naar je hond. Als het klikt, kunnen jullie er samen eentje adopteren?

9. En tot slot kan je altijd nog gaan speeddaten

Giphy

De eerste keer is altijd wat ongemakkelijk. Speeddaten bedoelen we dan, of wat dacht je?
Is die stap toch nog te groot, begin dan met online daten op een site als Parship.be.

Je bent nu écht lang genoeg single geweest, tijd voor actie. Maak snel een account aan op Parship.be en vul de gratis persoonlijkheidstest in.

Gesponsorde artikelen