‘B&B Zoekt Lief’: Pascal en Erika leggen hun eerste grote ruzie bij

In B&B Zoekt Lief naderen we de ontknoping. Daarmee leren de kandidaten elkaar steeds beter kennen. Dat draait soms goed uit, maar brengt ook kleine kantjes naar boven. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Erika, die haar eerste grote ruzie heeft met Pascal.

In het derde seizoen van B&B Zoekt Lief volgen we zes deelnemers. Het gaat om Jelmont (62, Portugal), Erika (59, Italië), Katy (52, Nederland), Bart (55, Tenerife), Anthony (28, Tenerife) en Patricia (39, Curaçao).

Erika en Pascal

Deze deelnemers hebben ondertussen in hun verblijf al heel wat dates op bezoek gehad. Dat verliep soms vlot, maar even vaak juist helemaal niet goed. Erika leek zo haar match gevonden te hebben met Pascal. Maar dan komt het ineens tot een aanvaring tussen hem en de andere vrijgezel. Pascal vond dat hem pijn was gedaan en reageerde daarop heel bruusk.

Na lang overtuigen kreeg Erika hem dan toch eindelijk uit zijn kamer. De twee gaan samen iets gaan drinken en praten over het incident. Vooral Erika lijkt er zwaar aan te tillen, al relativeert Pascal zijn reactie na de ruzie met Patrick. “Ik ben echt geen koppigaard”, horen we hem herhaaldelijk zeggen.

“Ik noem het koppigheid, maar hij blijft even koppig door te zeggen dat het principe is”, reageert Erika. “Ik ben blij dat ik de oude Pascal terug heb, maar het blijft een twijfel. Hoe vaak komt dit voor? Het kan zeker en vast een struikelblok vormen.”

Bekijk hier het fragment uit B&B Zoekt Lief:

B&B Zoekt Lief is van maandag tot en met donderdag rond 20 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...