Bekijk hier de eerste aflevering van ‘Heartstopper: The Official Netflix Podcast’

Netflix heeft de eerste aflevering van Heartstopper: The Official Netflix Podcast gelost. Het gaat om een podcast over de populaire Netflixreeks, waarin de acteurs uit de reeks over de vloer zullen komen. In de eerste aflevering is het al meteen de beurt aan hoofdrolspelers Joe Locke (Charlie) en Kit Conner (Nick).

Volgende maand verschijnt het derde seizoen van Heartstopper op Netflix. Om de fans van de reeks warm te maken, kan je vanaf nu luisteren en kijken naar de nieuwe podcast Heartstopper: The Official Netflix Podcast. Daarin zal de cast, samen met host Tia Kofi, al vooruitblikken op wat we mogen verwachten in seizoen 3.

Heartstopper: The Official Netflix Podcast

Vanaf vandaag kan je luisteren én kijken naar de gloednieuwe podcast Heartstopper: The Official Netflix Podcast. Die zal volledig in het teken staan van het derde seizoen van Heartstopper. De podcast wordt gepresenteerd door dragqueen Tia Kofi. Zij zal elke week enkele castleden van de reeks interviewen. Daarbij zullen ze al een voorsmaakje geven over wat we mogen verwachten van het derde seizoen, maar we zullen ook het een en ander te weten komen van wat er gebeurde achter de schermen van het nieuwe seizoen.

In de eerste aflevering krijgt Tia al meteen hoofdrolspelers Joe Locke en Kit Connor over de vloer. Zij bespreken wat we mogen verwachten. Zo mogen we ons klaarmaken voor de eerste seksscène van de twee, maar zal het nieuwe seizoen ook enkele donkere verhaallijnen bevatten. De acteurs beantwoorden ook enkele persoonlijke vragen en tekenen een portret van elkaar.

Elke maandag van september zal er een nieuwe aflevering verschijnen op YouTube en de gekende podcastplatforms. Met deze podcast kan je je dus perfect voorbereiden op de release van het derde seizoen van Heartstopper dat vanaf donderdag 3 oktober te vinden zal zijn op Netflix.

Bekijk hier de eerste aflevering op YouTube:

Beluister de aflevering hier op Spotify:

Elke maandag van september verschijnt een nieuwe aflevering van Heartstopper: The Official Netflix Podcast op YouTube en je favoriete podcastplatform.

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...