‘Heartstopper’ seizoen 3 krijgt emotionele trailer

Binnen iets meer dan twee weken verschijnt het derde seizoen van Heartstopper eindelijk op Netflix. De streamingdienst heeft nu de officiële trailer gelost voor dat seizoen. Daarin krijgen we te zien dat het een emotioneel seizoen wordt.

Het derde seizoen van Heartstopper komt nu wel heel dichtbij. Vanaf begin oktober kan je het nieuwe seizoen vinden op Netflix. En nu kan je je al voorbereiden met de officiële trailer.

Heartstopper seizoen 3

In de officiële trailer voor het derde seizoen van Heartstopper krijgen we te zien wat we mogen verwachten. Het belooft daarbij geen makkelijk seizoen te worden voor de personages. We wisten al dat Charlie (Joe Locke) moeite heeft met zijn eetstoornis en die zal in het derde seizoen ook de kop opsteken. Nick (Kit Connor) probeert hem daarin bij te staan, maar dat is niet altijd even makkelijk.

In de verschillende afleveringen van de officiële podcast van Heartstopper kwamen we al te weten dat seks een belangrijke rol zal spelen in het derde seizoen. Daarvan krijgen we ook al de eerste beelden te zien. Zo zien we hoe Elle (Yasmin Finney) en Tao (Will Gao) een stap verder willen gaan in hun relatie, maar daarbij steekt de genderdysforie van Elle de kop op. Ook Nick en Charlie lijken klaar te zijn voor deze stap.

Op het einde van de trailer krijgen we ook Jonathan Bailey al kort te zien als Jack Maddox. Het derde seizoen van Heartstopper zal vanaf donderdag 3 oktober te vinden zijn op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het derde seizoen van Heartstopper verschijnt op donderdag 3 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...