‘De Slimste Mens ter Wereld’ maakt 14de deelnemer bekend

Het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld komt duidelijk dichterbij. Eerder deze week kwamen we te weten dat de juryleden zich zullen wagen aan Kamp Jeroom om te bepalen wie er het strafste jurylid is. En nu is er nog een veertiende naam gelost.

We kenden ondertussen al dertien deelnemers voor het 22ste seizoen van De Slimste Mens ter Wereld. Het gaat daarbij om comedian Xander De Ryckesportjournalist en presentator Aster Nzeyimana, auteur en voormalig journaliste Bo Van Spilbeeck, topmodel Hannelore Knutsacteur Geert Van Rampelbergdoelman Simon Mignolet, K3’tje Hanne Verbruggen, interieurarchitect Bart Appeltans, zangeres Emma Bale, influencer Timon Verbeeck, zanger Milow en voormalige juryleden Barbara Sarafian en William Boeva. En nu is er nog een deelnemer bijgekomen.

Miss België

De nieuwste deelnemer voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens ter Wereld is Kenza Ameloot, die je beter zal kennen onder haar titel: Miss België 2024. Het mooiste meisje van het land zal dus proberen om ook nog eens met de titel van Slimste Mens ter Wereld naar huis te gaan. Heeft ze de beauty en de brains?

Kenza Ameloot werd op 24 februari 2024 gekroond tot Miss België en mag het kroontje dus nog steeds dragen. De perfect drietalige Kenza woont in Sint-Amandsberg bij Gent en heeft Rwandese roots. Toen ze Miss België werd, was ze nog bezig met haar studies International Business. Die moest ze door Miss België een jaartje on hold zetten. Maar nu kan ze dus terug in de boeken duiken voor De Slimste Mens ter Wereld.

Kenza Ameloot is ook te horen in de recent verschenen podcast Niemand vindt u leuk van Jacotte Brokken voor VRT MAX. Daarin vertelt ze openhartig over hoe zij – ja, het mooiste meisje van het land – gepest werd.

Bekijk hier de officiële aankondiging:

Kamp Jeroom is vanaf 30 september van maandag tot en met donderdag om 22.15 te zien op Play4 en GoPlay. De Slimste Mens ter Wereld volgt waarschijnlijk aansluitend.

Meer
Lees meer...