K-popgroep aespa kondigt Europese tournee aan

Goed nieuws voor fans van de K-popgroep aespa, want het viertal komt opnieuw naar Europa. De girlgroup was vorig jaar al te zien in onze buurt, maar nu keren ze al weer terug. De concerten zullen doorgaan in het voorjaar van 2025.

De vierkoppige girlgroup aespa heeft de Noord-Amerikaanse en Europese stops van de ‘SYNK PARALLEL LINE’-tour aangekondigd. Het gaat om vijf concerten in onze buurlanden en Spanje.

aespa

De groep aespa maakte haar debuut op 17 november 2022 met het nummer Black Mamba. Het ging toen om de eerste nieuwe girlgroup van SM Entertainment sinds Red Velvet, die haar debuut maakte in 2014. De afgelopen jaren scoorde aespa al verschillende hits met nummers als Next LevelSavage en Girls.

In 2023 trok de groep voor de eerste keer naar het buitenland voor enkele concerten. Het ging toen enkel om concerten in de Verenigde Staten en Japan. Vorig jaar kregen ze dan hun eerste volwaardige wereldtournee, waarmee ze ook te zien waren in Europa. En nu komt er al een volgende wereldtournee.

‘SYNK PARALLEL LINE’-tour

De ‘SYNK PARALLEL LINE’-tour van aespa werd al afgetrapt in juni met twee concerten in Seoul, Zuid-Korea, waarna het viertal al door verschillende Aziatische landen trok. En nu heeft de groep ook de stops in Noord-Amerika en Europa aangekondigd. De Noord-Amerikaanse tour zal doorgaan tussen 28 januari 2025 en 15 februari 2025. Daarna is het de beurt aan Europa.

Aespa zal te zien zijn in vijf Europese steden. Het eerste concert gaat door op zondag 2 maart in Londen (Verenigd Koninkrijk). Daarna zal de groep te zien zijn in Parijs (Frankrijk) op dinsdag 4 maart, Amsterdam (Nederland) op donderdag 6 maart, Frankfurt (Duitsland) op zondag 9 maart en Madrid (Spanje) op woensdag 12 maart.

Bekijk hier de aankondiging van de tour:

Wil je op de hoogte blijven van alles over K-pop? Schrijf je dan in op onze gratis wekelijkse nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...