Zuid-Koreaanse comedyshow ‘Comedy Revenge’ krijgt officiële trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor Comedy Revenge. Daarin zullen verschillende Zuid-Koreaanse comedians het tegen elkaar opnemen. Ze zullen proberen om wraak te nemen op Lee Kyung-kyu, de winnaar van Comedy Royale.

Binnenkort verschijnt er een nieuw Zuid-Koreaans spelprogramma op Netflix. Na fysieke opdrachten in Physical: 100, een intellectuele strijd in Devil’s Plan, online populariteitswedstrijd The Influencer en een culinaire oorlog in Culinary Class Wars, is het nu de beurt aan comedians om het tegen elkaar op te nemen.

Comedy Revenge

Comedy Revenge is eigenlijk het tweede seizoen van Comedy Royale, dat in 2023 verscheen. Lee Kyung-kyu was de leider van het team dat Comedy Royale won en iedereen zal nu proberen om wraak te nemen.

In de trailer krijgen we te zien dat er opnieuw teams van drie comedians gevormd zullen worden, die het dan in verschillende rondes tegen elkaar opnemen. Het zal daarbij gaan om enkele comedians die ook al in het Comedy Royale te zien waren, maar ook heel wat nieuwe gezichten. Iedereen zal alles uit de kast halen, want op het einde kan er maar één team winnen. Zal Lee Kyung-kyu zijn titel kunnen verlengen? Of zal hij van de troon gestoten worden? We zullen het vanaf dinsdag 15 oktober te zien krijgen in Comedy Revenge.

Bekijk hier de officiële trailer:

Comedy Revenge verschijnt op dinsdag 15 oktober op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...