‘The Masked Singer’: Nieuwe ontmaskering zorgt voor enorme schok

De komende aflevering van The Masked Singer belooft voor een gigantische verrassing te zorgen. De onthulling doet in de studio namelijk alle monden openvallen.

In de derde aflevering van The Masked Singer gaan we terug naar de groep zangers vanuit de eerste aflevering. Omdat Mister Withlove – aka Karl Vannieuwkerke – toen moest vertrekken, keren uiteraard enkel Giraf, Boom, Medusa, Tik & Tok en Zeeduivel terug.

Hulp van publiek

Zij krijgen het gezelschap van een nieuw pak. Voor het eerst zullen we namelijk Poppemie te horen krijgen. Er moet dus opnieuw gezocht worden naar de bekende personen achter de maskers van zes – of eigenlijk zeven – pakken.

Daarbij krijgen de speurders wel een extra hulpmiddel. Tijdens de show kunnen ze namelijk drie keer de hulp inschakelen van het publiek. Als ze dat doen, krijgen ze de hoofdverdachten te zien van de aanwezigen in de zaal. Zal hen dat verder helpen, of zorgt het juist voor nog meer verwarring?

Monden vallen open

Wie de afvaller zal zijn, houdt VTM uiteraard nog zeer goed geheim. Maar de zender laat wel nu al weten dat de nieuwe ontmaskering in The Masked Singer de monden van de jury en het aanwezige publiek doet openvallen. Recent liet Jens Dendoncker ook al weten in Humo dat er één onthulling was die bij hem “een schokeffect zonder weerga” had teweeggebracht.

Wie zelf een gokje wil wagen over wie verscholen zit onder de zes pakken kan nog altijd terecht op de Guessing Game van The Masked Singer. Vergeet daar alvast niet om je gokken te bevestigen wanneer de aflevering start voor extra punten.

The Masked Singer is iedere vrijdag om 20.40 uur te bekijken op VTM en VTM GO.

Meer
Lees meer...