One Direction deelt gedeeld statement na overlijden Liam: “We zijn een broer verloren”

In de nacht van woensdag op donderdag kwamen we te weten dat Liam Payne op 31-jarige leeftijd overleden is. Liam maakte vijf jaar lang deel uit van One Direction, maar in 2015 gingen de leden elk hun eigen weg uit. Nu heeft het officiële account van de groep een statement gedeeld uit naam van de vier overige leden van de groep, inclusief Zayn Malik, die One Direction eerder verliet.

Liam Payne overleed eerder deze week op 31-jarige leeftijd na een val van de derde verdieping van een hotel in Buenos Aires in Argentinië. Het overlijden van Liam bracht al heel wat teweeg bij (voormalige) fans van One Direction. Nu hebben ook de vier overige leden een gedeeld statement gepost.

“Broer verloren”

Het statement van One Direction werd gedeeld op het officiële account van de groep, waar al meer dan vier jaar geen nieuwe post verscheen. “We zijn compleet gebroken door het nieuws over het overlijden van Liam. In de toekomst, en wanneer iedereen er klaar voor is, zullen we meer kunnen zeggen. Maar nu nemen we wat tijd om te rouwen en het verlies van onze broer, die we zo graag zien, een plaats te geven.”

“De herinneringen die we met hem deelden, zullen we voor altijd koesteren. Onze gedachten zijn op dit moment bij zijn familie, vrienden en fans die net als ons van hem hielden. We zullen hem zo vreselijk hard missen. We houden van je, Liam.” Het statement werd ondertekend door de vier namen: Louis, Zayn, Niall en Harry.

Het feit dat Zayn tussen de namen genoemd wordt, is opvallend aangezien Zayn de groep in maart 2015 verliet. De groep kondigde later datzelfde jaar een pauze aan en beloofde in de toekomst nog terug te keren. Maar een volledige reünie met vijf leden zal er dus nooit komen.

Meer
Lees meer...