‘Knokke Off’ seizoen 2 krijgt nieuwe teaser

Vanaf vrijdag 6 december kunnen we kijken naar het tweede seizoen van Knokke Off. Vorige week loste VRT al een eerste trailer en deze keer volgde er nog een nieuwe teaser. Daarin krijgen we een iets beter zicht op wat er nu juist met Patrick (Geert Van Rampelberg) is gebeurd.

De fictiereeks Knokke Off was een van de meest succesvolle reeksen uit 2023. Na de release op VRT MAX was de serie ook te zien op Netflix. Daar deed Knokke Off het vooral in Nederland heel goed, waarna een tweede seizoen niet ver weg leek. Enkele maanden later volgde dan ook het nieuws dat er een vervolg zou komen. Dat vervolg is vanaf 6 december te zien op VRT MAX en vanaf januari op Netflix in Nederland.

Knokke Off

De reeks vertelt het verhaal van enkele jonge twintigers tijdens hun zomer in Knokke. Het verhaal begint bij Alexander (Willem De Schryver), zijn vriendin Louise (Pommelien Thijs) en hun steenrijke families. Daarnaast maken we ook kennis met Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder (Anna Drijver).

Die komen uiteindelijk te weten dat Alexander en zijn familie verantwoordelijk zijn voor de dood van Daans tante. Dat zorgt voor extra spanningen en zelfs twee nieuwe sterfgevallen, waaronder Alexanders vader (Geert Van Rampelberg)

Nieuwe teaser

In de eerste trailer voor het tweede seizoen zagen we al hoe Louise het nog steeds moeilijk lijkt te hebben met haar manische episodes. Waar we haar vorig seizoen nog drugs over muffins zagen gooien, lijkt ze nu opnieuw de remmen te verliezen. Wat daar precies de reden voor is en of ze nu met Daan verdergaat of toch een troostende schouder aan Alexander aanbiedt, valt af te wachten.

De nieuwe teaser die VRT MAX vandaag deelde, laat alvast wat meer zien van de cliffhanger van vorig seizoen. Daarbij luidt de vraag: Dood off (sic) levend? Bonmamie (Viviane De Muynck) lijkt alvast klaar om daar een antwoord op te vinden. Maar maakt haar dat een bezorgde bomma of een bitch? Dat is wat VRT zich lijkt af te vragen in het nieuwe filmpje.

Meer
Lees meer...