‘Knokke-Off’ voegt Viviane De Muynck en Aimé Claeys toe aan cast voor tweede seizoen

De opnames van het tweede seizoen van Knokke Off zijn volop bezig en daarbij hoort ook leuk nieuws. VRT heeft namelijk zojuist bekendgemaakt dat twee grote namen zich bij de cast hebben gevoegd. Het gaat om Viviane De Muynck en Aimé Claeys.

De jongerenreeks Knokke Off verscheen in de zomer van 2023 op VRT MAX en was daar meteen een gigantisch succes. Het was dan ook geen grote verrassing toen in december de komst van een tweede seizoen werd aangekondigd. In de tussentijd verscheen de reeks als High Tides ook wereldwijd op Netflix. Daar scoorde het zeer goed. 

Het was dan ook geen verrassing toen bekendgemaakt werd dat Knokke Off een tweede seizoen zou krijgen. Zo eindigde het eerste seizoen ook met een enorme cliffhanger. Olivia, de zus van Alexander, lijkt namelijk haar vader Patrick (Geert Van Rampelberg) te hebben neergeschoten. De vraag is nu of hij het overleeft en hoe dat opnieuw invloed zal hebben op hun leven.

Viviane De Muynck en Aimé Claeys

Vorige maand vernamen we dan dat de opnames van het tweede seizoen van Knokke Off begonnen waren. Toen al teasede de VRT dat er enkele nieuwe gezichten zouden opduiken. Nu weten we eindelijk (deels) om wie dat gaat.

Viviane De Muynck (Niet Schieten, Professor T.) en Aimé Claeys (Wij, 1985) zijn namelijk opgedoken op de set. Viviane De Muyck speelt daarbij Bonmamie, de grootmoeder van Alex (Willem De Schryver). Zij is opgeroepen om orde op zaken te stellen na de chaos van het eerste seizoen. Aimé Claeys speelt dan weer de rol van Thomas, de verzorger van Bonmamie. We vermoeden dat hij zich niet volledig afzijdig zal houden.

Meer
Lees meer...