‘Knokke Off’ begint aan opnames seizoen 2

Het is zover! De opnames van het tweede seizoen van Knokke Off staan op het punt te beginnen. Op een officiële aankondiging is het nog wachten, maar via sociale media laten acteurs alvast weten dat ze er klaar voor zijn. Wanneer het nieuwe seizoen precies zal verschijnen, is nog niet bekend.

De jongerenreeks Knokke Off verscheen in de zomer van 2023 op VRT MAX en was daar meteen een gigantisch succes. Het was dan ook geen grote verrassing toen in december de komst van een tweede seizoen werd aangekondigd.

In de tussentijd verscheen de reeks als High Tides ook op de wereldwijde Netflix. Daar scoorde het ook gigantisch goed. Vooral in Nederland kon de serie op heel fijne reacties rekenen.

Knokke Off

De reeks vertelt het verhaal van enkele jonge twintigers tijdens hun zomer in Knokke. Het verhaal begint bij Alexander (Willem De Schryver), zijn vriendin Louise (Pommelien Thijs) en hun steenrijke families. Zij leven zich volledig uit in de dure drank en feestjes, terwijl ze beiden lijken te worstelen met hun mentale gezondheid, hun dromen en hun families.

Daarnaast maken we ook kennis met Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder (Anna Drijver). Die komen uiteindelijk te weten dat Alexander en zijn familie verantwoordelijk zijn voor de dood van Daans tante. Dat zorgt voor extra spanningen en zelfs twee nieuwe sterfgevallen.

Begin opnames

In december maakte VRT bekend dat er een tweede seizoen zou komen. Dat was volgens de fans ook wel nodig, want het eerste seizoen eindigde namelijk op een cliffhanger. Olivia, de zus van Alexander, lijkt namelijk haar vader Patrick (Geert Van Rampelberg) te hebben neergeschoten. De vraag is nu of hij het overleeft en hoe dat opnieuw invloed zal hebben op hun leven.

Wanneer het tweede seizoen precies zal verschijnen, is nog niet bekend. Maar wat we wel weten, is dat de opnames elk moment van start zullen gaan. Zo plaatste acteur Eliyha Altena al een story op zijn Instagram waarbij hij het nieuwe script aan het instuderen is. Daarnaast heeft actrice en zangeres Pommelien Thijs opnieuw extensions laten plaatsen om opnieuw in de rol van Louise te kruipen.

Knokke Off 2 verschijnt later op VRT MAX.

Meer
Lees meer...