Populaire VRT-serie ‘Knokke Off’ krijgt tweede seizoen

Wat iedereen al enige tijd hoopte, is nu ook officieel. De succesvolle Vlaamse serie Knokke Off krijgt een tweede seizoen. Dat heeft de VRT zojuist zelf bekendgemaakt.

De jongerenreeks Knokke Off verscheen afgelopen zomer op VRT MAX en was daar meteen een gigantisch succes. Daarna trok de serie, met in de hoofdrollen Pommelien Thijs en Willem De Schryver, de grens over en scoorde ze ook in Nederland. Sinds kort is Knokke Off ook op Netflix te zien onder de naam High Tides in de rest van de wereld. Daar wordt de reeks zelfs in andere talen gedubd en klinkt er opnieuw lof uit verschillende hoeken.

Louise, Daan en Alex

Het is dan ook geen verrassing dat er nu beslist is om een tweede seizoen te maken van Knokke Off. Dat zal verdergaan na de dramatische gebeurtenissen van het eerste seizoen. We volgen dus verder hoe het gaat met Louise (Pommelien Thijs), Daan (Eliyha Altena) en Alex (Willem De Schryver) in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Het is daarbij vooral uitkijken naar wie Louise zal kiezen? De sympathieke volksjongen, de flamboyante miljonairszoon of zichzelf.

Daarnaast is het ook uitkijken hoe de rijke jongeren zich zullen blijven gedragen in de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid. En nu de grootmoeder van Alex orde op zaken kom stellen, zal het afwachten zijn of hun ouders kunnen blijven wegkomen met alles wat ze doen.

Nieuwe castleden

In het tweede seizoen zullen er enkele nieuwe castleden zich bij de gekende gezichten voegen. Wie dat zijn, wordt later bekendgemaakt. Het scenario van Knokke Off is van de hand van Luk Wyns, naar een idee van Anthony Van Biervliet. De reeks is geregisseerd door Laura Van Haecke.

Meer
Lees meer...