Volledige reeks ‘Knokke Off’ staat nu online

Na acht weken is het eindelijk zover. De allerlaatste aflevering van de jongerenreeks Knokke Off is vanaf vandaag te bekijken op VRT MAX. Dat betekent ook meteen dat het volledige seizoen nu op de streamingdienst te zien is. De serie volgt de zomer van enkele rijkeluiskinderen in de badstad Knokke.

Vlaanderen is een nieuwe topreeks rijker. Althans, als we de kijkcijfers van de serie Knokke Off mogen geloven. Enkele weken geleden maakt VRT bekend dat de reeks al meer dan een miljoen starts kende op VRT MAX, wat ongetwijfeld de voorbije weken alleen nog maar is toegenomen. Ondertussen is de volledige reeks dus op de streamingdienst te bekijken.

Knokke Off

De reeks Knokke Off vertelt het verhaal van enkele jonge twintigers tijdens hun zomer in Knokke. het verhaal begint bij Alexander (Willem De Schryver), zijn vriendin Louise (Pommelien Thijs) en hun steenrijke families. Zij leven zich volledig uit in de dure drank en feestjes, terwijl ze beiden lijken te worstelen met hun mentale gezondheid, hun dromen en hun families.

Alexander wil graag een eigen dancing uit de grond stampen, maar wanneer hij de investeerders van zijn vader (Geert Van Rampelberg) wil inroepen, komt het tot een grote clash tussen vader en zoon. Daardoor crasht Alexander volledig en richt hij zich op revanche.

Daarnaast maken we ook kennis met Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder (Anna Drijver). Zij brengen hun zomer door in Cadzand, waarna Daan al snel in contact komt met de rijkeluiskinderen uit Knokke. Wanneer ze vrienden worden, komt Daan te weten dat zijn moeder met minder puike dingen bezig is.

Volledige reeks

De voorbije weken verscheen er elke vrijdag een nieuwe aflevering op VRT MAX, maar daar komt deze week met de finale dus een einde aan. Dat betekent wel dat de volledige serie nu te bingewatchen is. Daarnaast zou de reeks ook nog op VRT 1 verschijnen, maar voor wanneer dat precies is, is niet bekend.

Bekijk de trailer van Knokke Off hier:

Meer
Lees meer...