Opnames tweede seizoen ‘Knokke Off’ officieel van start gegaan

Goed nieuws voor de fans van Knokke Off. De opnames voor het tweede seizoen van de succesreeks zijn namelijk zojuist van start gegaan. We kunnen dus beginnen uitkijken naar wat ons nog meer te wachten staat in de wereld van Louise, Alex en Daan.

De jongerenreeks Knokke Off verscheen in de zomer van 2023 op VRT MAX en was daar meteen een gigantisch succes. Het was dan ook geen grote verrassing toen in december de komst van een tweede seizoen werd aangekondigd.

In de tussentijd verscheen de reeks als High Tides ook op de wereldwijde Netflix. Daar scoorde het ook gigantisch goed. Vooral in Nederland kon de serie op heel fijne reacties rekenen.

Tweede seizoen

Het was dan ook geen verrassing toen bekendgemaakt werd dat Knokke Off een tweede seizoen zou krijgen. Zo eindigde het eerste seizoen ook met een enorme cliffhanger. Olivia, de zus van Alexander, lijkt namelijk haar vader Patrick (Geert Van Rampelberg) te hebben neergeschoten. De vraag is nu of hij het overleeft en hoe dat opnieuw invloed zal hebben op hun leven.

Om dat te weten te komen, zullen we wel nog even geduld moeten hebben. Maar de cast van Knokke Off staat alleszins opnieuw op de set. Daarbij horen niet alleen vertrouwde gezichten zoals Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moortgat, maar ook enkele nieuwe gezichten. Wie dat zijn, komen we later te weten. Ook op een releasedatum voor het tweede seizoen van Knokke Off is het nog wachten.

Meer
Lees meer...