Achtste en laatste seizoen ‘Élite’ staat nu op Netflix

Vanaf vandaag kan je op Netflix kijken naar het achtste en meteen ook laatste seizoen van de Spaanse reeks Élite op Netflix. Daarmee weten we na zes jaar hoe de reeks eindigt.

Het is een bitterzoete dag voor de fans van de Spaanse reeks Élite. Je kan vanaf vandaag namelijk kijken naar een gloednieuw seizoen van de reeks, maar dat is wel meteen het allerlaatste ooit.

Élite

Al sinds 2018 is Elite een van de populairste niet-Engelstalige series op Netflix. De serie volgt een groep tieners op een elite middelbare school. Naast de gebruikelijke tienerdrama krijgt Las Encinas, de school waar de serie zich afspeelt, ook te maken met heel wat misdaden. Zo draaide het eerste seizoen volledig rond de moord op Marina, ging het tweede seizoen over de verdwijning van Samuel en richtte seizoen 3 zich terug op een eventuele moord.

Na het derde seizoen leken de eerste belangrijke verhaallijnen opgelost. Dat zorgde ook voor een grote verandering in het verhaal. Daarom bracht Netflix ook enkele aanpassingen door in de cast en leek Élite een volledig nieuwe serie te worden. Toch bleven het algemene thema en de sfeer van de reeks behouden, waardoor ook heel wat fans bleven kijken.

Seizoen 8

Netflix kondigde al aan dat het achtste seizoen van Élite het laatste zal worden. Maar voor dat laatste seizoen keert er wel een bekend gezicht terug. In de eerste teaser voor het achtste seizoen dook namelijk Nadia Shanaa (Mina El Hammani) na drie seizoenen afwezigheid van Las Encinas opnieuw op.

In de officiële trailer kregen we dan weer vooral enkele stomende beelden te zien, maar lijkt het ook weer te gaan om een seizoen vol intriges, zoals we ondertussen gewend zijn van Élite. De acht nieuwe (en dus allerlaatste) afleveringen zijn allemaal vanaf vandaag te vinden op Netflix.

Bekijk hier nog eens de officiële trailer:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...