Achtste en laatste seizoen ‘Élite’ krijgt officiële trailer

Binnenkort verschijnt het achtste en meteen ook laatste seizoen van de Spaanse reeks Élite op Netflix. De streamingdienst heeft nu de officiële trailer gelost van het slotseizoen van de populaire reeks.

Het einde van Élite komt eraan. De Spaanse reeks verscheen voor het eerst in 2018, maar maakte al heel wat wijzigingen door, waardoor het ondertussen gaat om een bijna volledig nieuwe cast. Toch zal er in het achtste en laatste seizoen een vertrouwd gezicht terugkeren.

Élite

Al sinds 2018 is Elite een van de populairste niet-Engelstalige series op Netflix. De serie volgt een groep tieners op een elite middelbare school. Naast de gebruikelijke tienerdrama krijgt Las Encinas, de school waar de serie zich afspeelt, ook te maken met heel wat misdaden. Zo draaide het eerste seizoen volledig rond de moord op Marina, ging het tweede seizoen over de verdwijning van Samuel en richtte seizoen 3 zich terug op een eventuele moord.

Na het derde seizoen leken de eerste belangrijke verhaallijnen opgelost. Dat zorgde ook voor een grote verandering in het verhaal. Daarom bracht Netflix ook enkele aanpassingen door in de cast en leek Élite een volledig nieuwe serie te worden. Toch bleven het algemene thema en de sfeer van de reeks behouden, waardoor ook heel wat fans bleven kijken. Maar nu nadert de reeks z’n einde.

Seizoen 8

Het achtste seizoen van Élite zal het laatste worden. Nadat we vorige maand al in een eerste teaser te zien kregen dat Nadia Shanaa (Mina El Hammani) na drie seizoenen afwezigheid zal terugkeren naar Las Encinas, is het nu tijd voor de officiële trailer.

In de trailer zien we Nadia opnieuw, maar ook alle andere gezichten keren terug. Het belooft opnieuw een spannend, maar ook stomend seizoen te worden, waarvan we al enkele sexy scènes te zien krijgen.

Je zal het achtste en laatste seizoen van Élite vanaf vrijdag 26 juli kunnen vinden op Netflix.

Bekijk hier de officiële trailer:

Het achtste en laatste seizoen van Élite verschijnt op vrijdag 26 juli op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...