‘Élite’ seizoen 4 krijgt officiële trailer

Het vierde seizoen van de Spaanse succesreeks Élite verschijnt volgende maand op Netflix. In dat vierde deel van de reeks zullen we kennismaken met heel wat nieuwe gezichten en daar komen we in de teaser nu voor het eerst wat meer over te weten.

Op 18 juni verschijnt het vierde seizoen van Élite op Netflix. Daarom heeft de streamingdienst nu de trailer voor dat seizoen op de wereld losgelaten.

Élite

In de teaser is te zien dat de personages die we al kennen (opnieuw) ondervraagd worden door de politie. Daarbij hebben ze het over de komst van enkele nieuwe gezichten op school. Die zouden volgens Ander (Arón Piper) “alles besmet” hebben. Die nieuwkomers kregen we al te zien in de eerste korte teaser voor het vierde seizoen. Het gaat om de acteurs Manu Rios, Carla Días, Martina Cariddi en Pol Granch. In de trailer zien we ook dat zowat alle personages voor nieuwe verleidingen komen te staan. Verleidingen die gevaarlijk dreigen te worden.

Een verrassing in de trailer is misschien wel de aanwezigheid van Nadia (Mina El Hammani). Zij is een van de personages die op het einde van het derde seizoen afstudeerde. Daardoor werd gedacht dat we haar in het vierde seizoen niet meer te zien zouden krijgen. Maar als zus van Omar (Omar Ayuso) en vriendin van Guzman (Miguel Bernardeau) duikt ze dus toch nog op in het vierde seizoen.

Bekijk hier de trailer voor het vierde seizoen van Élite:

Het vierde seizoen van Élite verschijnt op vrijdag 18 juni. Op zoek naar een serie om de tijd tot dan te doden? Dit is onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...