Left Right
scrollTop top

Netflix maakt startdatum ‘Élite’ seizoen 4 bekend


Elite seizoen 4
© Netflix

Het vierde seizoen van Élite komt dichterbij. En dat kunnen we nu ook met zekerheid zeggen, want Netflix heeft met een korte video de startdatum van het vierde seizoen van de Spaanse reeks bekendgemaakt. In dat seizoen zullen enkele bekende gezichten terugkeren, maar zullen we vooral ook kennismaken met heel wat nieuwe gezichten. Die krijgen we nu al kort te zien in de aankondiging.

Neem een fluostift en markeer alvast 18 juni 2021 in je agenda, want dan verschijnt het vierde seizoen van Élite op Netflix. Naast het vierde, werd ook al het vijfde seizoen van de populaire Spaanse reeks bevestigd.

Élite

Het vierde seizoen van Élite zal er waarschijnlijk wel wat anders uitzien dan we van de serie gewoon zijn. Een groot deel van de gekende personages uit de reeks zijn afgestuurd en zullen dus niet meer (of minder) te zien zijn. Maar zij worden vervangen door heel wat nieuwe personages, die we eerder ook al eens te zien kregen.

Oude bekenden Itzan Escamilla (Samuel Garcia), Miguel Bernardeau (Guzmán Nunier), Arón Piper (Ander Munoz), Claudia Salas (Rebeca de Bormujo), Omar Ayuso (Omar Shanaa) en Georgina Amorós (Cayetana Grajera) zullen terugkeren als hoofdcast. Zij zijn ook te zien in de aankondiging van de startdatum van het vierde seizoen. De nieuwe personages hebben voorlopig nog geen naam, maar we weten wel al om welke acteurs het gaat. Manu Rios, Carla Días, Martina Cariddi en Pol Granch zijn namelijk toegevoegd aan de cast en passeren ook in de teaservideo.

Bekijk hier de aankondiging van de startdatum van het vierde seizoen van Élite:

Het vierde seizoen van Élite verschijnt op vrijdag 18 juni op Netflix. Het gat tot dan vullen? Bekijk dan hier hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…