Élite lost eerste foto seizoen 4 met nieuwe personages

Élite krijgt nog zeker een vierde en vijfde seizoen. Maar daarin zullen we niet meer dezelfde gezichten te zien krijgen als in de afgelopen seizoenen. Enkele personages zijn namelijk afgestudeerd en zijn vertrokken naar het buitenland. Maar dat betekent dat er ook nieuwe personages hun opwachting maken. En die krijgen we nu voor de eerste keer te zien.

De populaire Spaanse Netflixreeks Élite heeft een eerste teaser gedropt voor het vierde seizoen. Het gaat om twee foto’s waarop we voor de eerste keer kennis maken met de nieuwe personages die we vanaf het vierde seizoen te zien zullen krijgen.

Nieuwe personages

Op de foto’s zijn enkele gekende personages te zien, maar ook vier nieuwe gezichten. Het gaat om Manu Rios, Carla Días, Martina Cariddi en Pol Granch. Welke rollen zij zullen spelen, is nog niet duidelijk. Maar als we ioets kunnen afleiden uit de foto dan lijken het nieuwe studenten te worden aan Las Encinas.

De oude bekenden zijn Itzan Escamilla (Samuel Garcia), Miguel Bernardeau (Guzmán Nunier), Arón Piper (Ander Munoz), Claudia Salas (Rebeca de Bormujo), Omar Ayuso (Omar Shanaa) en Georgina Amorós (Cayetana Grajera). De overige hoofdpersonages studeerden op het einde van het derde seizoen af en zullen dus niet meer te zien zijn in het vierde en vijfde seizoen. Al is een cameo natuurlijk niet uitgesloten.

Seizoen 4

Naast de vier nieuwe personages die we op de foto’s te zien krijgen, zijn er nog twee andere acteurs bevestigd voor het vierde seizoen. Het gaat daarbij om Diego Martín en Andrés Velencoso. Ook bij hen is het nog niet duidelijk welke rol ze zullen spelen.

Het is ook nog niet geweten wanneer het vierde seizoen van Élite op Netflix zal verschijnen. Maar de foto’s doen ons hopen dat het seizoen al ingeblikt werd voor de coronacrisis. Waardoor het seizoen niet uitgesteld moet worden.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...