‘Élite’-cast lost enkele details over seizoen 4

Elite seizoen 4
Netflix

Met twee video’s heeft Netflix de voorbereidingen voor het vierde seizoen van Élite afgetrapt. In één video krijgt de cast het script voor het vierde seizoen in handen, waarbij ze al en tipje van de sluier oplichten. In een andere video nemen we dan weer afscheid van enkele populaire personages.

Het is ondertussen al meer dan twee maanden geleden dat het derde seizoen van Élite op Netflix verscheen. Dus zitten fans van de Spaanse reeks natuurlijk al vol spanning te wachten op het vierde seizoen. Hoewel de wereld tegenwoordig de gevolgen van het coronavirus moet ondergaan, heeft de cast wel al het script voor het vierde seizoen ontvangen en kunnen de voorbereidingen voor dat seizoen van start gaan.

Script seizoen 4

In een video op YouTube is te zien hoe de cast het script voor het vierde seizoen ontvangen heeft. In tegenstelling tot een table read met de volledige cast, moesten de acteurs nu alleen, in hun eigen huis, de teksten doornemen. En daar reageerden ze alvast enthousiast op.

Zo laat Arón Piper, die in de reeks Ander speelt, alvast weten dat het seizoen “intens” wordt. Georgina Amorós (Cayetana) laat dan weer weten dat we “gaan filppen wanneer we het seizoen zien” omdat er “dingen gaan gebeuren die we nooit hadden kunnen zien aankomen”.

Bekijk hier de video van de cast die het script van seizoen 4 krijgt:

Omar

Iets belangrijk dat we al te weten komen, is dat Omar (Omar Ayuso) aan Las Encinas gaat studeren. Hij studeerde lange tijd niet, maar zal nu dus wel beginnen aan z’n studies aan de prestigieuze school.

Op het einde van het derde seizoen zagen we namelijk hoe Omar op de valreep besliste om niet met z’n zus Nadia en Lu naar New York te gaan. Hij bleef uiteindelijk in Spanje om zijn vriend Ander te steunen tijdens zijn strijd tegen kanker.

Afscheid personages

Voor dat vierde seizoen zal er afscheid genomen worden van enkele vertrouwde personages. Lu, Carla, Nadia, Valerio en Polo zullen niet meer te zien zijn in het vierde seizoen. Lu, Carla en Nadia zijn afgestudeerd en gaan verder studeren in het buitenland. Valerio gaat de wijngaarden, die nu van Carla zijn, onderhouden en Polo is zoals je weet overleden in het derde seizoen.

Daarom lanceerde Netflix al een video waarin de acteurs, Mina El Hammani (Nadia), Danna Paola (Lu), Ester Expósito (Carla), Álvaro Rico (Polo) en Jorge López (Valerio), afscheid nemen van hun personages. En da’s voor velen van hen een heel emotioneel moment.

Bekijk hier naar het afscheid van de acteurs:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Gesponsorde artikelen