Achtste en laatste seizoen van ‘Élite’ krijgt releasedatum

Binnenkort verschijnt het achtste en meteen ook laatste seizoen van de Spaanse reeks Élite op Netflix. Na een eerste teaser gisteren, heeft Netflix heeft nu ook de releasedatum bekendgemaakt. Het achtste en laatste seizoen van Élite zal volgende maand al te vinden zijn op Netflix.

Netflix heeft de releasedatum voor het achtste seizoen van Élite bekendgemaakt. De Spaanse reeks verscheen voor het eerst in 2018, maar maakte al heel wat wijzigingen door, waardoor het ondertussen gaat om een bijna volledig nieuwe cast. Toch zal er in het achtste seizoen een vertrouwd gezicht terugkeren. Dat seizoen zal wel het allerlaatste zijn van de reeks.

Élite

Al sinds 2018 is Elite een van de populairste niet-Engelstalige series op Netflix. De serie volgt een groep tieners op een elite middelbare school. Naast de gebruikelijke tienerdrama krijgt Las Encinas, de school waar de serie zich afspeelt, ook te maken met heel wat misdaden. Zo draaide het eerste seizoen volledig rond de moord op Marina, ging het tweede seizoen over de verdwijning van Samuel en richtte seizoen 3 zich terug op een eventuele moord.

Na het derde seizoen leken de eerste belangrijke verhaallijnen opgelost. Dat zorgde ook voor een grote verandering in het verhaal. Daarom bracht Netflix ook enkele aanpassingen door in de cast en leek Elite een volledig nieuwe serie te worden. Toch bleven het algemene thema en de sfeer van de reeks behouden, waardoor ook heel wat fans bleven kijken. Maar nu nadert de reeks z’n einde.

Seizoen 8

Het achtste seizoen van Élite zal het laatste worden. Gisteren kregen we in een teaser de eerste beelden van het nieuwe seizoen te zien en daaruit bleek dat Nadia Shanaa (Mina El Hammani) zal terugkeren naar Las Encinas. Nadia is al sinds het vijfde seizoen niet meer te zien in de reeks en keert nu dus na een afwezigheid van drie seizoenen terug.

En nu heeft Netflix ook de releasedatum voor het achtste seizoen gelost. Je zal het achtste en laatste seizoen van Élite vanaf vrijdag 26 juli kunnen vinden op Netflix.

Bekijk hier nog eens de eerste teaser:

Het achtste en laatste seizoen van Élite verschijnt op vrijdag 26 juli op Netflix. In tussentijd op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...