Acteur Tom Hollander (‘The White Lotus’) kreeg per ongeluk bonus van acteur Tom Holland op z’n rekening

Namen die op elkaar lijken, het kan soms voor verwarring zorgen. Ook in Hollywood. Zo vertelt acteur Tom Hollander, die het grote publiek vooral kent van The White Lotus, dat hij ooit per ongeluk het geld van acteur Tom Holland heeft ontvangen. Daarbij laat hij ook meteen weten dat het om best veel geld ging, aangezien het in de periode van Avengers: Endgame gebeurde.

Hij mag dan wel al lang meedraaien in de film- en tv-wereld, toch staat ook acteur Tom Hollander versteld van hoeveel geld zijn jongere collega’s soms verdienen. In een recente aflevering van Late Night With Seth Meyers vertelde de 56-jarige acteur dat hij enkele jaren geleden op papier werd verward met Tom Holland. Dat zorgde voor een (zeer) tijdelijke upgrade van zijn bankrekening.

Tom Holland(er)

Acteur Tom Hollander klinkt voor de meesten misschien niet meteen bekend, maar was de acteur al in heel wat bekende projecten te zien. Zo speelde hij mee in 2005 onder andere Pride & Prejudice als Mr. Collins, was hij te zien in twee Pirates of the Caribbean-films als Cutler Beckett en verscheen hij later ook in onder andere Bohemian Rhapsody, Bird Box en The King’s Man.

Het grote publiek kent hem dan weer van The White Lotus. Daarin speelde hij een van de “gays who were trying to murder Tanya” in het tweede seizoen van de reeks.

Verkeerde betaling

Hoewel hij dus al heel wat projecten op zijn palmares heeft staan, wordt hij toch soms nog verward met de 26-jarige acteur Tom Holland. “Sommigen zijn dan ook teleurgesteld als ik aan kom lopen”, vertelt hij in het interview met Seth Meyers.

Toch was het een andere gebeurtenis die het meest opviel. “We zaten even bij hetzelfde management en die waren nogal in de war”, begint hij. “Toen ik tijdens een pauze in een theater mijn mail checkte, zag ik dat ik een nieuwe betaling had ontvangen. Die had de naam ‘Box office bonus voor The Avengers‘.”

“Ik was eerst in de war omdat ik me niet herinnerde dat ik eraan meedeed, tot ik het bedrag zag. Het was een bedrag bestaande uit zeven cijfers. Ik had nog nooit zoveel geld gezien”, ging hij verder. “Het was daarbij dus ook niet zijn volledige loon, gewoon een eerste bonus.”

Bekijk het volledige interview hier:

Meer
Lees meer...