Left Right
scrollTop top

Acteur die VIP speelde in ‘Squid Game’ onder vuur door oude beelden


Squid Game VIP
© Netflix

De Amerikaanse acteur Geoffrey Giuliano, die in de Netflixreeks Squid Game een van de VIPs speelt, ligt momenteel onder vuur nadat oude beelden opnieuw kwamen bovendrijven. In de beelden is te zien hoe hij in een Thaise supermarkt het personeel uitscheldt.

In de zevende aflevering van Squid Game maken we kennis met de VIPs. Zij komen van verschillende landen over heel de wereld wereld en komen mee naar het spel kijken. Een van de VIPs, VIP #4, heeft daarbij z’n zinnen gezet op de vermomde agent Hwang Jun-ho (Wi Ha-joon). Die VIP wordt gespeeld door de Amerikaanse acteur Geoffrey Giuliano. Enkele jaren geleden kwam die nog onder vuur te liggen en door zijn rol in de populaire Netflixreeks zijn de beelden nu opnieuw beginnen bovendrijven.

Go f*ck yourself! Ik ben een Amerikaan, ik doe wat ik wil”

In de beelden, die Daily Mail in 2017 te pakken kreeg, is te zien hoe de acteur rel schopt in een supermarkt in Pattaya in Thailand. Hij stak er iemand voorbij aan de snelkassa. Aan die specifieke kassa mocht je eigenlijk enkel aanschuiven met tien of minder artikelen. Giuliano had naar verluidt een stuk of 25 artikelen. De man die hij had voorgestoken filmde het incident en kon zo ook vastleggen hoe de acteur een scheldtirade inzette.

Go f*ck yourself! Ik ben een Amerikaan, ik doe wat ik wil, wij zijn de koningen van de wereld”, klonk het tussen een heel aantal andere weggebliepte scheldwoorden. De beelden zijn nog steeds te bekijken op de website van Daily Mail.

DateThaiLadies.com

Andere videos die opnieuw zijn gaan bovendrijven gaan over de datingwebsite DateThaiLadies.com. In de videos, die hij deelde op zijn persoonlijke YouTubekanaal, maakte Giuliano reclame voor de datingwebsite die gespecialiseerd is in Thaise vrouwen. In de video gebruikt Giuliano stereotiepe bewoordingen om Thaise vrouwen te beschrijven.

Daarnaast zei hij in de videos ook dat de vrouwen op de website geïnteresseerd zijn in een man die hen “liefde en respect” geeft. Want dat zijn dingen die “Thaise mannen hen niet kunnen geven”.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…