Actrice Gwyneth Paltrow biedt eigen huis aan op Airbnb

Dat er op Airbnb soms bizarre slaapplekken te boeken zijn, is al lang geen geheim meer. Maar binnenkort kan je ook bij celebrity’s binnen gluren, want actrice Gwyneth Paltrow zet namelijk tijdelijk haar vakantiehuis open voor bezoek.

Wil je even weg van alles en ben je bereid daarvoor naar Californië in de Verenigde Staten te trekken? Dan is het vakantiehuis van actrice Gwyneth Paltrow (Iron Man, Se7en) misschien wel iets. Paltrow zet namelijk de deuren van haar huis in Montecito open voor gasten. Het gaat hierbij niet om een normale boeking bij Airbnb, maar om een speciale actie waarbij je een overnachting kan winnen én de actrice ook kan ontmoeten.

Gastenverblijf

Het gaat om het gastenverblijf bij Gwyneth Paltrows buitenverblijf in Montecito in het noorden van de staat Californië. “Het huis is ondergedompeld in Montecito’s natuurlijke schoonheid en sfeer. Met een adembenemend uitzicht op de omliggende heuvels, stranden en een eindeloze lijst met wandelplekken om te verkennen, vind je sereniteit in elke hoek. De stad, hoewel schilderachtig, heeft genoeg te ontdekken”, staat er over de omgeving te lezen op de Airbnb-pagina.

Het verblijf zelf is een authentieke, maar moderne woning met één slaapkamer en één badkamer. Ook op de benedenverdieping is alles terug te vinden in één ruimte, maar dat neemt niet weg dat het er allemaal piekfijn uitziet. In de tuin is er een zwembad en een basketpleintje én word je omgeven door natuur.

Reclame

In haar eigen omschrijving laat Paltrow weten dat dit verblijf “haar toevluchtsoord is voor respijt en mentale helderheid”. Maar al snel wordt in die beschrijving ook duidelijk dat deze actie vooral reclame is voor haar eigen beautybedrijf Goop. “Ik hoop dat je net zoveel vreugde uit het huis krijgt als ik. Bovendien heb ik je verblijf geladen met een aantal van mijn favoriete benodigdheden om je lichaam, geest en ziel te voeden”, schrijft ze.

Daarnaast laat Paltrow ook weten dat ze alvast enkele van haar favoriete Goop-producten heeft achtergelaten in het huis en dat ze ook zelf aanwezig zal zijn bij aankomst. De boekingen starten vanaf 15 augustus om 19 uur, de overnachting vindt plaats op 9 september.

Het buitenverblijf boeken kan vanaf 15 augustus via de site van Airbnb.

Meer
Lees meer...