Left Right
scrollTop top

Adidas komt met exclusieve “langste sneakers ooit”


Adidas Tommy Cash
© Adidas

Sneakermerken hebben geregeld samenwerkingen met artiesten, maar de samenwerking van Adidas met de Estse rapper Tommy Cash is wel heel bijzonder. De rapper wilde namelijk de langste sneakers ooit maken en die kreeg hij van Adidas.

Altijd al eens subtiel tegen iemand willen zeggen dat hij of zij lange tenen heeft? Wel, dan kan je dat nu doen door een paar sneakers voor ze te kopen. Adidas komt namelijk met sneakers met wel heel veel teenruimte.

“Langste sneakers ooit”

De Estse rapper Tommy Cash kwam met een origineel ontwerp voor zijn eigen Adidas Superstars. Het gaat om een paar extreem lange sneakers. De ene is wit, de andere is zwart en vanbinnen is een Yin-Yang-motief te vinden.

Het bijzondere ontwerp is wel heel betekenisvol voor de rapper. “Ze representeren de ‘engel’ en ‘duivel’ die in mij leven op hetzelfde moment. Twee tegengestelden die altijd in een strijd zijn met elkaar. Dus waarom zou je een deel van je persoonlijkheid verbergen terwijl ze perfect naast elkaar kunnen bestaan. Je moet niet te goed of te slecht zijn. Balans is nodig.”

Daarom ging Cash dus voor twee verschillende schoenen. “Die tegengestelden vormen, net zoals Yin en Yang, één geheel. Ja, deze sneakers hebben verschillende kleuren. Maar ze reflecteren mijn gemoed, dat elke dag verandert. En ik zal trots beide versies van het iconische silhouet dragen op hetzelfde moment.”

Loterij

Erg praktisch zullen de sneakers volgens ons niet zijn, maar we zijn er zeker van dat de echte sneakerfans ze in hun collectie willen hebben. Daarom komt er een loting.

Wie de sneakers dus wil hebben, zal zich moeten inschrijven in de app om kans te maken om ze te kunnen kopen. Adidas laat daarbij weten dat er maar een “erg gelimiteerd” aantal paren van de sneakers beschikbaar zijn.

Lees ook:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  132.924.873
 • Aantal
  doden
  2.885.082
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  922.487
 • Aantal
  doden
  23.428