Left Right
scrollTop top

Adil El Arbi en Bilall Fallah regisseren ‘Batgirl’-film voor HBO Max


© © Isopix

Adil El Arbi en Bilall Fallah zorgden vorig jaar voor de best scorende film aan de kassa in Hollywood met hun blockbuster Bad Boys For Life en blijven sindsdien de projecten aaneenrijgen. Het laatste nieuwtje is dat de twee een nieuwe Batgirl-film zullen inblikken voor HBO Max.

De Batgirl in kwestie zal Leslie Grace zijn en die kennen we goed sinds haar doorbraakrol in de recente zomermusical In The Heights. Het nieuws werd met groot enthousiasme bevestigd door Grace op haar Twitteraccount. Het scenario is dan weer in handen van Christina Hodson die ook al de DC-film Birds Of Prey bij elkaar pende.

Batgirl

Dit nieuwe project wil dus zeggen dat we binnenkort de namen van Adil El Arbi en Bilall Fallah niet alleen bij Marvel – waar ze betrokken zijn bij de minireeks Ms. Marvel – maar ook bij DC over de aftiteling zien rollen.

Intussen blijven de twee ook aan binnenlandse projecten werken. El Arbi  plaatste onlangs nog een foto van op de set op Instagram met daarbij een bericht waarin hij vertelde dat de opnames van Rebel afgerond waren. In die aankomende film regisseerde El Arbi zijn jongere broertje Amir, die de hoofdrol speelde.

Ook onder andere Beverly Hills Cop 4, een verfilming van de Dirk Bracke-roman Straks Doet Het Geen Pijn Meer en fictiereeks Grond, die later dit jaar op Streamz te zien zal zijn, zitten nog in de pijplijn.

Wanneer de Batgirl-film zal verschijnen, is nog niet duidelijk.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…