‘Aladdin 2’ komt er (waarschijnlijk) aan!

Aladdin
Disney

Disney’s remake van Aladdin heb je vast al gezien. De film leverde maar liefst wereldwijd één miljard dollar op. Een ontzettend groot succes dat ook de producers aan het denken zet. Het is dan ook niet raar dat er momenteel onderhandelingen bezig zijn voor een tweede film: great!

De live-action remake van Aladdin dit jaar was een ongelofelijk succes. Zowel voor de kleinsten onder ons, als voor menig 30-jarige die de nostalgie van zijn kindertijd opnieuw kon beleven. Dat succes leverde Disney maar liefst één miljard dollar op, tot nu toe.

The Lion King heeft maar één echt beeld en niemand had het door.

Opvolger

Daarom is het niet raar dat er momenteel onderhandelingen bezig zijn over een opvolger. De producer van Aladdin Dan Lin ziet een vervolg helemaal zitten. “Toen we de film maakten wilden we de beste film maken en afwachten of het publiek meer wou”, vertelt hij aan de Amerikaanse site Comic Book. “We krijgen veel fanmail waarin de fans zeggen dat ze de film in de bioscoop opnieuw gaan kijken samen met familie en vrienden.”

De Wraak Van Jafar?

De maker van de film benadrukt wel dat hij een nieuwe film wil voor de opvolger van Aladdin. Sorry aan alle mensen die zaten te wachten op De Wraak Van Jafar. Die film zal er dus niet komen. Wij zijn in ieder geval benieuwd wat die onderhandelingen zullen opleveren!

Gesponsorde artikelen