‘Aladdin’-acteur Mena Massoud speelt andere soort prins in nieuwe Netflix romcom

Na zijn hoofdrol in de live action-remake van Disney’s Aladdin worstelde de acteur, Mena Massoud, een beetje om andere hoofdrollen te pakken te krijgen in Hollywood. Gelukkig is prins Ali van Ali Ababwa terug van weggeweest en is hij binnenkort te zien in een nieuwe romantische komedie van Netflix, genaamd The Royal Treatment. De eerste trailer van de romcom onthult dat de acteur deze keer weer in de huid van een prins zal kruipen, maar dan een andere soort.

Netflix gaf gisteren de officiële trailer vrij voor hun aankomende romcom, The Royal Treatment, schrijft Collider. Onder de regie van Rick Jacobson (Ash vs Evil Dead, Knightfall), castte de film twee Disney-sterren in de hoofdrollen: Laura Marano (Austin & Ally) en Mena Massoud, die het best bekend is van zijn hoofdrol in Disney’s live action-remake van Aladdin.

The Royal Treatment

The Royal Treatment, gefilmd in Nieuw-Zeeland, draait om de New Yorkse saloneigenaresse en haargoeroe Isabella (Marano) en de prins van het fictieve Lavania, Thomas (Massoud). Isabella is een zelfverzekerde styliste, die er niet voor terugschrikt om te zeggen hoe het is, en altijd haar eerlijke mening geeft, hoe hard die ook mag zijn. Prins Thomas doet alles wat zijn familie van hem vraagt, inclusief akkoord gaan met een gearrangeerd huwelijk, waarbij hij geen romantische gevoelens voor zijn aanstaande bruid koestert.

Dingen worden op zijn kop gezet wanneer Isabella en haar twee beste vrienden en collega’s de kans krijgen om (voor een grote geldsom) naar het verzonnen koninkrijk van Lavania -want hoe kan het ook anders- te trekken om er te werken op de koninklijke bruiloft. Bij aankomst op de dromerige locatie ontmoet Isabella de prins en de twee hebben onmiddellijk een klik. Maar Isabella en prins Thomas zullen vooral leren dat ze hun lot enkel in eigen handen kunnen nemen als ze hun hart volgen.

Acteurs en producenten

Samen met haar recente werk voor Netflix, is Marano ook al verschenen in The War with Grandpa en A Cinderella Story: A Christmas Wish. Ze speelde mee en produceerde ook de film Saving Zoë uit 2019. Massoud zal zich zingend en dansend een weg banen in het door Guy Ritchie geregisseerde Aladdin-vervolg, dat nog een releasedatum moet krijgen.

Het scenario van de nieuwe romantische Netflixfilm – en mogelijk onze nieuwe favoriet – is geschreven door Holly Hester. De romcom wordt geproduceerd door Marano zelf, maar ook haar moeder Ellen Marano en haar zus Vanessa Marano zullen meewerken onder hun eigen productiehuis Calabrian Rhode Productions, naast Chloe Smith. Steve Berman en Dan Read zijn uitvoerende producenten.

Bekijk de gloednieuwe trailer met Laura Marano en Mena Massoud hieronder:

‘The Royal Treatment’ verschijnt vanaf 20 januari op Netflix.

Kijk je ondertussen liever een serie, check dan zeker onze lijst met de 50 beste Netflixseries.

Meer
Lees meer...