Alex van ‘Temptation Island’ ook onder het mes bij plastische chirurg

Alex van ‘Temptation Island’ ook onder het mes bij plastische chirurg

Plastische chirurgie is populair bij ex-deelnemers van ‘Temptation Island’ en ook Alex Maas gaat binnenkort onder het mes. De deelnemer van vorig jaar die nu te zien is in ‘Temptation Island VIPS’ wil een borstverkleining ondergaan.

Alex werd vorig jaar tijdens Temptation Island bekend door de uitspraak “ik ga vieze dingen doen met je meisje”. Hij kreeg al snel de bijnaam ‘King Kong’ en slaagde erin om Rosanna, toen samen met Niels, te versieren.

Verleider Alex was recent terug op tv tijdens Temptation Island VIPS waar hij opnieuw Rosanna wist te versieren. De Nederlander, die ondertussen geen vrijgezel meer is, lijkt geen gebrek te hebben aan zelfvertrouwen, al is Alex toch onzeker over bepaalde zaken van zijn uiterlijk.

“Nergens onzeker over”

“Ik ben nergens onzeker over. Als ik ergens onzeker over ben dan is het eigenlijk mijn uiterlijk en dan probeer ik dat aan te passen, of in ieder geval eraan te werken en dan neemt dat de onzekerheid weg”, zegt Alex nogal tegenstrijdig in een video op YouTube.

Het filmpje is gepost door Diana Gabriels, een Nederlandse plastische consulente met heel wat Temptation Island-deelnemers onder haar cliënteel. Alex is bij haar op bezoek om zelf onder het mes te gaan.

Borstverkleining

Veel details over de ingreep van de Nederlander komen we niet te weten, al lost Diana Gabriels op het einde wel dat Alex op bezoek is voor gynaecomastie. Dat is de ontwikkeling van abnormaal borstweefsel bij mannen.

Alex wil dus een borstverkleining ondergaan. Bij zo’n ingreep verwijdert een chirurg klierweefsel onder de tepel van de patiënt. Morgen verschijnt er een video van het consult met de plastische chirurg.

Bekijk hier de video van Alex bij Diana Gabriels

Gesponsorde artikelen