‘Amai Zeg Wauw’ komt terug: Deze gasten kunnen we alvast verwachten

De talkshow Amai Zeg Wauw is vanaf volgende maand opnieuw te zien op VRT 1. Daarin zal presentator Otto-Jan Ham opnieuw verschillende centrale gasten ontvangen om hen de talkshow van hun leven te geven. Daarbij zullen de gasten opnieuw een vragenlijst invullen die het verloop van de show zal bepalen.

Vorige zomer liet VRT 1 weten dat ze bezig waren aan een nieuw talkshowproject met Otto-Jan Ham. Die kwam er drie jaar na voorganger Vandaag en zou anders zijn dan alle andere talkshows. Dat werd in het eerste seizoen van Amai Zeg Wauw ook meteen bewezen.

Amai Zeg Wauw

In de show ontvangt Otto-Jan Ham elke avond meerdere gasten, maar toch staat er altijd één persoon centraal. Tijdens de show worden Otto-Jan en zijn gast begeleid door een band waar onder andere Lara Chedraoui van Intergalactic Lovers en Senne Guns deel van uitmaken.

Chedraoui gaat voor de show alvast eens op bezoek bij de centrale gast en neemt een vragenlijst af. Op die manier kan de show voldoen aan de specifieke wensen van die bepaalde persoon. Zo zullen de juiste versnaperingen klaarstaan, zal de juiste muziek gespeeld worden, enzovoort. De gast beslist dus mee over hoe de avond er zal uitzien.

Nieuw seizoen

Omdat het eerste seizoen toch goed scoorde, besliste de VRT om aan een nieuw seizoen te werken. Dat seizoen zal vanaf maandag 15 april te zien zijn. Om de kijker warm te maken, deelde de zender alvast enkele grote namen.

Zo zal Otto-Jan heel uiteenlopende gasten ontvangen waaronder artiesten Merol, Laura Tesoro, Compact Disc Dummies, Jaouad Alloul en Francisco Schuster, acteurs Charlotte De Bruyne, Adrian Sack en Tine Embrechts, presentators Aster Nzeyimana, Goedele Wachters en Bart Cannaerts, regisseur Erik Van Looy, comedians Jade Mintjens en Pascale Platel, atleten Oshin Derieuw, Bashir Abdi en Loena Hendrickx en dokter Reginald Moreels.

Amai Zeg Wauw is vanaf maandag 15 april te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...